Igazságos szegregációt!

2020. november 17. 10:26

Egyedüli pártként a Mi Hazánk szorgalmazza ezt.

2020. november 17. 10:26
Dúró Dóra
MTI-OS

„Valójában azok a magyar családok az áldozatok, akik arra kényszerülnek, hogy más település iskolájába vigyék gyerekeiket, hogy biztonságban tudhassák őket. Egy normális országban nekik járna kártérítés.

A Mi Hazánk szerint ki kell mondani, hogy a tisztességes, normákat betartó gyermekek jogainak érvényesítése az első, és nem nekik kell szedniük a sátorfájukat, hanem azoknak, akik képtelenek a közösségbe beilleszkedni. Ezért kívánja elérni a Mi Hazánk az igazságos szegregáció törvénybe iktatását.

Dúró Dóra elnökhelyettes, Mi Hazánk Mozgalom”

(MTI-OS)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2020. november 17. 18:51
Én még tisztán emlékszem mikor a Spinozában zazrivecz hűségesküt fogadott a ballibcsiknek, te és egyetlen pártársad sem nagyon tiltakozott ez ellen. Milyen pozícióban is voltál akkor?:D
istvanpeter
2020. november 17. 13:02
A cigánysággal kapcsolatos igen súlyos problémák megoldásának a legelső alapfeltétele az, hogy helyesen és a valóságnak megfelelően értékeljük és állapítsuk meg a szindróma gyökereit és jellegzetességeit. A mostani diagnózisok alapvetően tévesek és távol állnak a tényleges állapotoktól, folyamatoktól. Például, egyáltalán nem igaz, hogy a cigányok azért nem dolgoznak, mert nincsen munkahely. A cigányság különböző csoportjai Kanadától Birminghamig a napjainkban is bizonyították, hogy nem a munka és a tisztességes foglalkozás, hanem csaknem kizárólag a bűnözés és a haszonlesés érdekli őket. Mindennapi tapasztalat, hogy a cigányság az általánosan kialakult és elfogadott erkölcsi, jogi és egyéb normarendszer keretei között nem képes és vagy nem akar integrálódni, beilleszkedni a jelenleg működő emberi közösségekbe, nem képes befogadni és magáévá tenni az együttműködés minimális szintjét sem. A cigányság egyéni, belső élete a humanitás, a kultúra és a civilizáció kezdő állapotában van. Talán, marxista szlengben úgy is mondhatnánk, hogy cigányság egy evolúciós zsákutcában kering, illetve évezredekkel le van maradva az általános fejlődési ütemtől. Mint a gyakorlatban is látható, a cigányság a saját életét és háztartását sem képes megszervezni, hogy a családtervezésről már ne is beszéljünk. A cigányság szilárdan és rendíthetetlenül vallja, hogy kizárólag ők képezik az embert, az emberiséget ( rom, roma) és a gádzsók társadalma az, valami egészen más állatfarm. Ebből pedig a maguk számára azt a törvényt állapítják meg, hogy a cigányságnak tilos tanulni és dolgozni, őket a gádzsóknak kell eltartani és kiszolgálni, vagy rosszabb esetben nekik joguk van a gádzsók javait erőszakkal is elvenni. A szindróma súlyosságát igen jól szemlélteti, hogy az anomáliák időben és térben, a társadalmi formációktól függetlenül, évezredek, nálunk évszázadok óta fennállnak és eddig a cigányság felemelését célzó valamennyi kezdeményezés kudarcot vallott. Viszont, a gondok a cigányság számbeli gyarapodásával párhuzamosan fokozatosan szaporodnak és szélesednek.
Tordai Kadosa
2020. november 17. 12:41
Dóri végül úgy is vissza fogtok térni Gyurcsány hoz újra. Akkor meg nem ezt fogod írni. Nézd Dóri még a Jobbik án voltál mikor szövetkezetek a moslék sokkal és nem indítottak Jobbikos jelöltet, hogy nyerjen Karácsony. Ezért(se) hiszek neked!
yanoo
2020. november 17. 11:44
A szegregáció egy lépés lenne a jobb és minőségibb oktatáshoz. Az elképzelés a részemről támogatott, de a tomboló emberjogizmus miatt kivitelezhetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!