Ideje becsatolni az öveket

2020. november 07. 22:17

Háború következik.

2020. november 07. 22:17
Christopher Bedford
The Federalist

„A választás óta nap nap után derültek ki a szabálytalanságok. Példák bizonyították gyorsan és folyamatosan, hogy a pennsylvaniai demokrata városok törvényellenes módon tiltották ki a republikánus közvéleménykutatókat, hogy akár csak hat méterről is, de hadd figyelhessék a választási eredményeket. Több állítás is megfogalmazódott a már rég halott 2020-as választásról. Pénteken több bizonyítékot is nyilvánosságra hoztak, mely szerint a Dominion Voting System szavazatszámláló szoftver több ezer szavazatot váltott át Trumpról Joe Biden volt alelnökre, mindössze egy megyében. Míg ezt a szoftvert a texasi választási bizottság az észrevehető biztonsági rések miatt háromszor is elutasította, Georgiában és Michiganben csak a republikánus perek miatt engedték meg, hogy egyáltalán újraszámolják a szavazatokat.

Mindez nem bizonyítja persze, hogy a demokraták ne nyerték volna meg a választást, még akkor is, ha viselkedésük törvényellenesnek és antidemokratikusnak minősül. Ez egy nyilvánvaló kísérlet, hogy felülről irányítsák az Egyesült Államok történéseit. Ha csak egy dolgot jegyeznek meg, ezt ne felejtsék: a nagyvállalatok nem választhatják ki az elnökünket – és nem dönthetnek a választásainkról.

Donald Trump teljes elnöksége megsértette a médiát. Győzelme egy állítás beigazolódása volt, mely szerint nem ők vannak hatalomban, hanem mi. Ezért utálják őt, ezért kell elpusztítaniuk, ezért akarják most megragadni a hatalmat. Ez nem csak egy választási eredmény, hanem egy emlékeztető a média elitjétől, hogy valójában mégiscsak ők irányítják az országot, ők hozzák meg a szabályokat.

Semmi sem változott azóta, hogy Amerika nyugovóra tért péntek este. Háború következik: több mint egy évszázados uralom után a nagyvárosi demokrata gépek korrupcióját végre a bíróság is megvizsgálja. A média minden nap őrültnek fog mindenkit nevezni, aki ezt fogja követeli.

Ideje becsatolni az öveket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
levig79
2020. november 08. 18:42
Poll watcher nem közvélemény kutatót jelent.... hanem szavazás megfigyelőt.
levig79
2020. november 08. 18:41
Poll watcher nem közvélemény kutatót jelent.... hanem szavazat megfigyelőt.
Performan
2020. november 08. 17:43
Az egyesült államok felelőssége óriási, ui. könnyen rossz precedenst teremthet a választási csalások dicstelen történetében, és könnyen megfertőzheti a már amúgy is erkölcsi és jogi mocsárban fetrengő világot. Azt üzeni, hogy bolsik, csaljatok nyugodtan, nem fogja megkérdőjelezni senki. Egyetlen média, se ország, se szövetség, se intézmény, se ügyészség - senki. Hogy ez milyen könnyen bekövetkezhet, elég csak idehaza szétnézni. Nincs 1db, egyetlen elárvult komcsi vagy libsi, aki összeráncolta volna a homlokát. Amiért szavazólapok ezreit találtak meg a kukákban, amiért halottak is szavaztak, amiért mind januárban születtek, amiért nem engedték meg a republikánusoknak, hogy figyelemmel kísérjék a szavazatszámlálást, amiért utólag is leadtak szavazatokat, amiért a posta is csalt és csalásra adott utasítást a dolgozóinak, amiért még statisztikailag is elképzelhetetlen az eredmény, amiért az összes levélszavazat Biden-é stb. És nem fogják ráncolni azért sem a homlokukat, amiért az ügyészség is szépen visszadobálja majd az összes felülvizsgálati kérelmet. Mert ez is borítékolható - nem is kérdés. Mostantól minden komcsi azt csinál, amit csak akar. Szabad a csalás mindenkinek. Európában is, Magyarországon is. Egy mozdulattal megszüntették a demokráciát. Egyelőre még csak az USA-ban, de megjósolható, hogy az egész világ követni fogja őket. Nem kevesebb történt, csupán annyi, hogy lezárult a civilizáció újkori története. Mostantól valami más jön, ami leginkább a barbársághoz fog megint hasonlítani.
Kristály
2020. november 08. 04:55
Ezek után sem az USA sem az Unió ne pofázzon demokráciáról , szabad tiszteséges választásról. Magyarországgal úgy beszél az EU mint ha lopta volna a 3 x 2/3 -ot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!