Gáspár Sándor olyan rinocéroszbőrű volt, hogy Kádár mellől negyven éven át nem lehetett eltávolítani

2020. november 29. 17:18

Hozzá méltóak a maiak, akiket gyűlölet és nonstop kombattáns hajlam vezet.

2020. november 29. 17:18
Ókovács Szilveszter
Origo

„Édes Néném, 

miért Önnek küldöm, amit a Magyar Narancsnak szánok? Egyrészt, mert így is eljut, másfelől, mert talán ott át se vennék. És hol volna a szabad média, a sokoldalú tájékoztatás, a hallgattassék meg a másik fél elve? Október 30-án már megtette a hetilap, hogy elhallgatta az Opera válaszát, amelyet pedig ő maga kért számos témában, hát most legalább az olvassa, akinek számára a köznévi értelmű narancs talán gömbölyű, de az Opera tűz alatt tartása, a destruktív szakszervezetekkel való elvtelen és igaztalan cinkosság nem az. Minden balos magyar szakszerv ősatyja, Gáspár Sándor volt állítólag olyan rinocéroszbőrű, hogy Kádár mellől negyven éven át eltávolítani nem lehetett, még megsérteni se. Ezt a céltudatosságot nem tudom tisztelni. Hozzá méltóak a maiak, akiket gyűlölet és nonstop kombattáns hajlam vezet – érdekképviseletek, akiknek arcán ez a poetica: »Maximálisan a minimumra!«

2020. november 26-án délben az alábbi »cikk« (valójában egy szakszervezeti sérelemlevél átirata) jelent meg a Magyar Narancs online felületén, Zsidai Péter »tollából«. Nézzük csak – kommentárok tőlem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2020. november 30. 22:02
Mivel természettudós vagyok, ezért nekem tények a tények és az a nem tisztességes, aki azokat meghazudtolja, elcsalja!!!! Érted te piciny és szerény guglika??
bagira
2020. november 30. 09:33
Gáspár Sándor nem a színész ,hanem mszmp tag . A Steyr Művek budapesti gyárában kezdett el motorszerelőként dolgozni. 1935-től a szakszervezeti, 1936tól a kommunista mozgalom tevékeny résztvevője. 1946tól egyre magasabb funkciókat tölt be a szakszervezetben és a pártban egyaránt. 1950 és 1951 között elvégezte az SZKP pártfőiskoláját. Apró Antal, Dobi István, Rónai Sándor, Kisházi Ödön mellett azon politikusok egyike, aki 1946tól kezdve töretlenül a hatalom közelében tudott maradni. Kádár János legközvetlenebb munkatársa volt, bár az Új gazdasági mechanizmus ellenzői, a restaurálás élharcosai közé tartozott. 1988tól fokozatosan visszavonult a politizálástól és a nyilvánosságtól is. A Magyar Televíziónak egy alkalommal sikerült vele hosszabb beszélgetést rögzítenie. A magyar politika történetében szinte páratlan, több mint négy évtizedes regnálásának tudományos feldolgozása még nem történt meg.
Dorset Naga
2020. november 30. 08:58
Bizony- bizony Kövér László egy vöröskatona unokája, aki ezeket jól kiismervén, aprítja a parlamentben a maradék kommunistát, akik ezt mint te is, tagadják magukról.
Krupp Skya
2020. november 30. 08:33
Én Gáspár Sándor gépkocsivezetőjével találkoztam egyszer a Flórián téri lakótelepen lakott az is akkora bunkó volt mint egy ház. Kábeltévét kötöttünk be náluk, a bekötés kezdetekor még nem volt otthon csak a felesége. Mivel akkor már a lépcsőházakban voltak az elosztószekrények, ezért az előszobán keresztül kellett vezetni a koax kábelt. Megkérdeztük a feleségét, hogy merre vezessük a kábelt. Az előszobában 1 méteres magasságban egy lambériaburkolat ment körbe, megkérdezte, hogy annak a tetejére fel tudjuk e szegezni mondtuk, hogy megoldható, a kollégám már a műsorokat állította be, amikor Fontos Faszom elvtárs hazajött. Nem ám uraim ez itt nem jó lesz mert látszik a kábel. hanem ordenáré módon elkezdett üvöltözni, hogy maguk barmok mit csináltak szedjék le az egészet és vigyék végig a kábelt a mennyezet alatt 30 cm-re. Mondtam neki hogy a felesége javasolta a lambéria takarólécén a nyomvonalat. -Az is akkora barom mint maguk. Mi elbontottuk a kábelt és a kollégám végigfúrta az előszobai panel falat az rögzítő ómega bilincs számára a 4 cm mélységre állított Hilti fúró több helyen áttörte a fürdőszoba felé a válaszfalat. Így most már bunkókám meg volt nyugodva. Ennyit a szakszervezeti mozgalmárokról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!