Donald Trump leváltásával a bolygónk is fellélegezhet

2020. november 08. 20:50

A Trump-féle klímatagadókat a 21. század nemzedékei előbb-utóbb elzavarják.

2020. november 08. 20:50
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Az amerikai elnökválasztás tegnapi eredményét látva az egyik első gondolatom volt, hogy Donald Trump leváltásával a bolygónk is fellélegezhet. A Trump-féle klímatagadókat a 21. század nemzedékei előbb-utóbb elzavarják.

Joe Biden-től pedig, az USA új elnökétől és Európa elsőszámú szövetségesétől mi magyarok is azt várjuk, hogy a Föld megóvása a legelső teendői között legyen!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukasmacska
2020. november 09. 15:59
Ezt a bolygót (nem pedig a "bolygónkat") cseppet sem érdekli ez a Homo sapiens nevű faj. Elvolt nélküle is évmilliárdokig, és ha ismét nem lesz, vagy csak szarabbul megy neki, az sem érdekli. Kizárólag a Homo sapiens egyes egyedeinek fontos, hogy jajjjmilesz.
Tiszafa
2020. november 09. 13:58
Bele kéne már verni ezt a kis szart a belvárosi betonba, oszt körülhugyozni, hogy kicsírázzon.
Hattori
2020. november 09. 13:30
:D :D :D mert gondolod, hogy a demokraták majd visszafpgják az amerikai (olaj és szén alapú) gazdaságot a kedvedért, igaz? :D :D :D
embé
2020. november 09. 13:18
andrescu fegyőr, te minden hájjal megkent soros bérenc, köcsög aurórás agyhalott. hogy takarodnál el végre a közéletből, kis geci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!