Demeter Szilárdnak az Origón közzétett írása a legkevésbé sem antiszemita

2020. november 30. 15:37

Viszont rossz írás.

2020. november 30. 15:37
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Demeter Szilárdnak az Origón közzétett írása a legkevésbé sem antiszemita, azt csak szándékosan, rosszindulattal lehet belelátni (bele is magyarázzák). Viszont rossz írás, mert a meggyőződését – szerintem igazságát – rossz, igaztalan párhuzamokkal akarja alátámasztani. Sorost Hitlerhez hasonlítani képtelenség, a magyar kormánnyal szembeni támadásokat az elgázosításhoz hasonlítani képtelenség. A provokatív megfogalmazáshoz mindenkinek erkölcsi joga van, de vannak határok, amiket súlyos következmények nélkül nem lehet átlépni. Krisztussal nem gúnyolódunk – Mohameddel sem gúnyolódunk. A holokauszt tényeit minden körülmények között tiszteletben tartjuk. Nem azért, hogy ne adjunk támadási felületet az ellenfeleinknek, hanem meggyőződésből.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. december 01. 09:15
A párhuzamok ülnek, és ha ez a jó ízlés próbáját nem állja ki, azért van, mert ugyanez pepitában sem állja ki, viszont libernyákéknál ez az alap! Az időzítés nem szerencsés, itt vagyunk egy költségvetési vétó közben és nem biztos, hogy éppen most kell antiszemita támadási felületet nyitni. Ha beindul a jogállami brekegés, minden olyan ügy amiben a kormánynak magyarázkodnia kell, rossz fényt vet.
illibernyák
2020. november 30. 22:57
Viktor zsidó haverjai nagyon berágtak. A botrány napról napra duzzad. Eközben sunnyognak, kussolnak. Még a diszzsidó Slomó, akitől a Fidesz szélsőjobbos fociultrák még egy indul a vonat Auschwitzba rigmust is nyugodtan elskandálhatnak büntetlenül, is megszólalt. Bár nagyon szőrmentén fogalmazott az évi kétmilliárdért megvett fidezses zsidó. . Hát évi kétmilliárdos támogatásnak megvan az ára. Most akkor zéró tolerancia van, vagy mi van? Nem azt pofázta afelcsúti? Vagy csak megint a libernyák zsidók is érzékenykednek? De hát nem Orbán sz@pkodja Netanjahu meg a zs@dók f@szát állandóan? Nem mi nyitottunk Trump után másodikként nagykövetséget Jeruzsálemben? Szembeköpve az EU közös külpolitikáját. Hát most nincs könnyú hlyzetben a felcsúti csodacsatár. Qrva nagy öngólt lőtt neki ez a bunkó, homár fejú bozgor. Székelyhonban az ilyen kis pöcst az első komolyabb kocsmai bunyóban taposnak el, mint a férget.
kata56
2020. november 30. 21:43
Én is elolvastam az ominózus írást még rögtön a megjelenése után. Nekem nem tetszett. De nem azért, amit kifogásolnak benne. Hanem azért, mert szerintem egy gyenge publicisztika volt. Ugyanezt a mondanivalót meg lehetett volna írni finoman, szellemesen, ütősen úgy, hogy tartalmilag ugyanazt mondta volna és jobban célba is találhatott volna. Ez így megírva egyszerűen gyenge minőségű iromány volt. Nem kicsit bunkó is.. Kicsit csodálkoztam, hogy az Origon ez senkinek nem szúrt szemet. A hőbörgés nyilván nem ezért, hanem Soros miatt megy... A többi meg csak duma.
PGuszti
2020. november 30. 20:40
Nagyon jó írás volt, minden szava találó és igaz. A német média már évek óta olyan magyarellenes gyűlöletkampányt folytat, amely kísértetiesen hasonlít a 30-as évek zsidóellenes propagandájához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!