Bécs és a baloldal pávatánca

2020. november 04. 10:47

A hazai baloldal a migránsügyben változatlanul a betelepítést támogatja.

2020. november 04. 10:47
G. Fehér Péter
Magyar Hírlap

„A Hegyeshalomtól hetven kilométerre lévő Bécset lelkileg »bedarálta« a négy meggyilkolt ártatlan ember (lapzártáig) és a tucatnyi súlyos sérült okozta hétfő esti terrortámadás tragédiája.

De hiába a kontinensünk gazdagabb felén tomboló agyrémerőszak, a hazai baloldal a migránsügyben változatlanul a betelepítést támogatja.

»Nem a muszlimoktól kell félteni az országot, hanem a Fidesztől és a söpredék propagandistáitól« – állította nemrég Homonnay Gergely, a baloldal vezérének magát kikiáltó Gyurcsány Ferenc egyik bizalmasa. Az ilyen alpári stílusú kocsmai beszéddel és áltudományos, ellent nem tűrő kinyilatkoztatásokkal is évek óta folyik a magyar társadalom megpuhítása, hogy „szalonképessé” tegyék az illegális migrációt. »Ironikus, hogy az a Magyarország háborodik fel a bevándorlók befogadásának gondolatán, amely komoly demográfiai kihívásokkal néz szembe. Magyarország tömeges bevándorlási célponttá válása nem jelentene problémát« – áll a balliberális Political Capital egyik vaskos elemzésében. Persze, hogy nem, csak időnként felrobbantanának ezt-azt, ha valami nem tetszik nekik, mondjuk, egy nyakláncon lévő feszület okozta felháborodásuk okán.

»Önök mondták, hogy a tömeges bevándorlást ellenzők a tudatlanság és az ostobaság mocsarában fetrengenek. Ön személy szerint pár napja még jelentéktelennek nevezte a témát, és nem létező migránsokról beszélt. Ha nem léteznek, akkor kik támadtak?« – vetette fel Dömötör Csaba Tordai Bencének, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettesének adott tegnapi országgyűlési válaszában a bécsi tragikus eseményekről szólva. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hozzátette: a liberálisok Európa-szerte ezt az álláspontot képviselték, aminek meg is van a következménye. »Ha kicsit fülelnek, akkor egyre erőteljesebb kopogást hallanak. A valóság az. Ébresztő, még nem késő, hogy változtassanak a politikájukon!« – fogalmazott Dömötör.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2020. november 04. 11:54
A magyar baloldal most KUSSOL csak igazán. Halotti csend uralkodik!!!!!!!
darázs
2020. november 04. 11:07
ez így van bár sunyítanak piszkosul
pollip
2020. november 04. 11:00
2022 előtt nagyon fontos tisztázni, hogy az ellenzék migrációpárti. Ebben a kormánypárti médiának nagy szerepe lehet, mert az ellenzéki politikusokkal és médiájukkal ki kéne mondatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!