Az LMBTQ+ közösség diszkriminációja teljességgel elfogadhatatlan!

2020. november 09. 14:28

Lényegében kiszakít minket Európából, és szégyenpadra ültet

2020. november 09. 14:28
Magyar Liberális Párt
MTI-OS

„Sokadjára hívjuk fel a kormány figyelmét arra, hogy rendkívül rossz úton jár az örökbefogadás keretszabályozása terén. Rendkívül fontos volna, hogy maradjon kötelező az örökbefogadói tanfolyam, és segítsék elő, hogy a vérszerinti szülőkkel való kapcsolattartásra vonatkozó törvényi keretek ne akadályozzák azokat a gyermekeket, akik szerető családra lelhetnének egy életszerűbb szabályozás mellett. Ami pedig lényegében kiszakít minket Európából, és szégyenpadra ültet: az egyedülállók és az LMBTQ+ közösség diszkriminációja teljességgel elfogadhatatlan!

Arra kérjük a kormányt, hogy tartsák végre szem előtt a gyermekek érdekeit, és értsék meg: nem kizárólag az ő családfelfogásuk szerinti közösségben van jó helyen egy gyermek. Szerető szülőkre lelhetnének jóval többen is, ha hagynák.”

(MTI-OS)

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. november 10. 18:30
és a fehér rémisztő képzödménynek?
Kormánypárti1
2020. november 10. 08:15
Rapliznak a pedofilok, igen gyorsan szeretnének már gyerek áldozatokhoz jutni. Igencsak ideje lenne már úgy jól pofánbaszni őket, hogy megtanulják hogy hol a helyük!
civis72
2020. november 09. 22:53
a gyerektől persze senki sem kérdezi meg , hogy akar e buzikkal élni ...jogvédő gecik
NTLLK
2020. november 09. 22:12
Stimmel! Az lmbtq+ közösség diszkriminációja a közösség ellen elfogadhatatlan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!