Az európai támadásokkal egy időben történt támadás a kabuli egyetem ellen

2020. november 03. 11:59

Az európai veszteségek ettől nem lesznek kisebbek, kevésbé fájdalmasabbak.

2020. november 03. 11:59
Parászka Boróka
Parászka Boróka
Facebook

„Borzasztó szorongást, félelmet és pánikot kelt mindaz, ami Franciaországban és Ausztriában történt. Nem vigaszként írom – mert mi lehetne ilyenkor vigasztaló? – hogy az európai támadásokkal egy időben történt támadás a kabuli egyetem ellen, a hat órán át (!) tartó ostromnak 19 áldozata volt. (A terrortámadást az Iszlám Állam vállalta magára). Etiópiában pedig egy iskolaudvaron gyűjtöttek civileket a helyi lázadók, 54 embert megöltek.

Az európai veszteségek ettől nem lesznek kisebbek, kevésbé fájdalmasabbak. Nem fog javulni a közérzet. De ha tudomásul vesszük, hogy hogyan tombol világszerte az erőszak, hogy milyen veszélyekkel néznek szembe nap, mint nap az emberek, hogy élnek, hogy halnak, talán másképp nézünk a saját világunkra, és arra a békés, védett illúzióra, amelybe ringatjuk magunkat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2020. november 03. 20:35
Mindegyik helyen ugyanazok a szarházi kecskebaszok akik gyilkolnak.
matykox
2020. november 03. 18:34
Ez egy szar tetű, ez a ribanc. Igazi szorosista.
NagyLaci
2020. november 03. 17:27
Végső soron az író is arra világít rá, hogy nem feltétlenül jó ötlet az etióp és afgán iszlamisták Európába hurcolása
Kormánypárti1
2020. november 03. 17:15
Ne baszd má, csak nem ott is iszlamisták ölögettek? Akkor mi a kurva anyádról beszélsz? "talán másképp nézünk a saját világunkra, és arra a békés, védett illúzióra, amelybe ringatjuk magunkat." Bizony másképp nézünk saját békés világunkra, amiből a ballibsi ősemberexportőrök illúziót akarnak csinálni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!