Amerika egy rasszista ország

2020. november 04. 05:59

A fehéreket csak a fehér felsőbbrendűség fenntartása érdekli.

2020. november 04. 05:59
Talbert Swan püspök
Twitter

„Nem számít, mi lesz a választás eredménye, az eredmények szorossága csak azt mutatja, hogy Amerika egy rasszista ország – pont.

A legtöbb fehér embert Amerikában nem érdekli az integritás, az egyenlőség, a szabadság, vagy az igazság, csakis a fehér felsőbbrendűség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2020. november 04. 16:36
mostantól ez van. nyílt szezon a fehérekre. és ezt nem fogjuk tudni visszacsinálni 4 év múlva, és természetesen ránk, magyarokra is vonatkozik. évetizedek óta hagyjuk, hogy erre menjenek a dolgok, most se fogunk csinálni semmit, ahogy látom. már persze azon kivül, hogy bizonygatjuk hogy nem vagyunk rasszisták.
Megtalálta
2020. november 04. 16:09
A rasszista niggerbanda rasszistázik.
istvanpeter
2020. november 04. 15:08
De a valóságban rasszizmus nem létezik, csak vannak olyan vélemények és meghatározások, amelyek leírják és rámutatnak a különböző etnikumok és embercsoportok között ténylegesen meglévő különbségekre, amelyek nem ritkán feloldhatatlan ellentmondásokat generálnak.
profalfoldy
2020. november 04. 13:29
Ez a bácsi teljesen hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!