Baloldali győzelem esetén törvénytelenül fognak vezetőket leváltani

2020. október 29. 19:14

Milyen szerencse, hogy jobboldali győzelem esetén viszont nyugodtan itthon maradhat az összes idióta bolsevik.

2020. október 29. 19:14
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Fekete-Győr András azt mondja, hogy egy »nagy arányú baloldali győzelem esetén« törvénytelenül fognak vezetőket leváltani, állami tisztségviselőket zsarolnak majd meg, és Orbán Viktor örökre elhagyhatja az országot. Milyen szerencse, hogy egy nagy arányú jobboldali győzelem esetén viszont nyugodtan itthon maradhat az összes idióta bolsevik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2020. október 30. 16:07
Az lesz az igazi jogállamisag! Aprodobrev, leszbika, stb. GHOL VAN JUROVA?
Armageddon
2020. október 30. 06:06
Törvénytelenül? Ehh, akkor hoznak visszamenőleges hatállyal törvényt. Nem ismerős nektek?
bagira
2020. október 30. 03:43
Gyurcsány klán Brüsszelt képviseli nem a magyarokat , Magyarországra ezeket telepítené be. Terrortámadás Nizzában: lefejeztek egy nőt egy templomban, egy férfi torkát elvágták, a templom előtt egy nőt pedig halálra késeltek Muszlim terrortámadás volt Nizzában csütörtök reggel - írja a Le Figaro. A Nice-Matin információi szerint a terrortámadás a legismertebb nizzai templomban, a Notre-Dame-ban volt, és egy 70 éves asszonyt meggyilkoltak. Bent a templomban. Az AFP legújabb információi szerint még két embert megölt a terrorista, azaz összesen három halálos áldozata van a támadásnak. A BFM TV-ben elhangzott: a terrorista folyamatosan azt üvöltötte, hogy Allah akbar.
bagira
2020. október 30. 03:24
Gyurcsány klán ha győzne a magyarok nyakára ilyen gyilkosokat telepítene. Egy hónapja érkezett Lampedusára egy illegális hajón, alig két hete Franciaországba a 21 éves muszlim bevándorló, aki kivégzett három keresztény embert a nizzai templomban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!