Věra Jourová többször kikérte a véleményemet

2020. október 09. 22:06

Európában ez így néz ki.

2020. október 09. 22:06
Donáth Anna
Facebook

„Elég jól állhat a Momentum a Fidesz közvélemény-kutatásaiban, hiszen ma megérkezett a soron következő lejárató propagandaanyag, a HírTV Informátor című propagandaműsorától. Nem is akárhogy! Szijjártó Péter külügyminisztert ahelyett, hogy az őt érintő valódi botrányokról, helikopterezésekről és luxusjachtozásokról kérdezték volna, a lejárató anyaggal kapcsolatban reagáltatták. A vele készült interjú pedig két órával előbb jelent meg az Origón, minthogy először levetítették volna a lejárató videót a nyilvánosságnak. Vajon előfordulna az egy valódi média esetében, hogy egy másik párt politikusa előbb láthat és kommentelhet egy videót, mint maga az érintett? Nem, nem fordulhatna elő. Ha viszont a fideszes propagandagépről van szó, ez teljesen természetes, hiszen ezt kívánja meg a fideszes pártérdek.

Most pedig lássuk az igazságot és a tényeket. Ahogy azt a Tranzit-vitán is elmondtam, Věra Jourovával egy pártcsaládhoz tartozunk, és mindketten egy igazságos, emberséges és biztonságos jogállamért dolgozunk. Márciusban, amikor a kormány éppen a felhatalmazási törvény elfogadtatásával küzdött a hazai és nemzetközi porondon, Věra Jourová többször kikérte a véleményemet, mint Magyarország egyik megválasztott EP-képviselője. Európában ez így néz ki, az európai politikában a biztosok nem elérhetetlenek mint a magyar kormánytagok, és nem kell könyörögni, hogy vitázhassunk vagy beszélgethessünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soldier
2020. október 12. 14:17
Kedves Anna! Ezen a mondatán jót nevettem: "Most pedig lássuk az igazságot és a tényeket." :D:D:D:D Hazaáruló vagy! Semmi több!
toef36
2020. október 11. 12:44
Donáth Anna meg a SÁNTA KUTYA...
Sulammit
2020. október 11. 12:24
Hazudsz simlis! Azt mondtad Varga Juditnak, hogy nincs rászorulva Jourova arra, hogy kikérje a véleményedet, mert jól tudja ő mi a helyzet Magyarországon. Összevissza hadoválszt, te komcsi ivadék! "Vera Jourová többször kikérte a véleményemet,"
pumuklik
2020. október 11. 08:57
Egy kalap szar az egész donát familia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!