Törvényes, jogszerű – és főleg érthető

2020. október 28. 09:40

Ha ez az elmebaj folytatódik, akkor a rendőrök nem fognak intézkedni, hanem elmennek a helyszínről a francba.

2020. október 28. 09:40
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Most Philadelphiában lőttek le szolgálatban lévő rendőrök egy feketét, aki késsel(!) fenyegette és üldözte őket. Az Egyesült Államok története során egészen idén májusig ez volt a normalitás – amúgy, mégis mire számít az, aki késsel (pisztollyal, vascsővel stb.) fenyeget egy rendőrt, aztán meg is támadja? Aki ilyet tesz, azt a világon mindenhol jó eséllyel lelövik. Most is ez történt. A videón bárki láthatja. Ehhez képest menetrend szerint kitörtek a zavargások, és fölöttébb árulkodó az index szóhasználata: »gyilkosság«. Mármint, hogy a rendőrök gyilkosságot követtek el. Nem követtek el gyilkosságot.

S ha ez az elmebaj folytatódik, akkor viszont bármi is fog történni, a rendőrök nem fognak intézkedni, hanem elmennek a helyszínről a francba. És nagyon jól is fogják tenni. A kibaszott antifák meg BLM-esek meg a többi barom pedig oldja meg egymás között. Felőlem halomra lőhetik egymást. A normális emberek már úgyis fegyverrel védik otthonaikat, üzleteiket, mindennemű tulajdonukat. És ők sem fognak most már töprengeni, ha a söpredék megtámadja őket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2020. október 28. 13:17
Kibaszottul nagy barom vagy te Zsolti. Há má mikor akarsz normális hangnemben megírni egy kibaszott cikket te barom állat Zsolti?
u.cserkész
2020. október 28. 12:40
Láttam egy francia videót. Egy késes (feltehetően arab férfi) hadonászott az utcán, valamit üvöltözött. Körülette (megszámoltam) 8 db rendőr próbálkozott a lefegyverzésével. Az ürge jobbra-balra lépett pár lépést a késsel, a rendőrök meg hátráltak. Fogalmam sincs, hogy meddig tartott a röhejes helyzet, mert a videó nem mutatta végig. Megoldás: lelőni a marháját.
harpec
2020. október 28. 12:29
Douglas Murray jelenleg az USA-ban turnézik a könyveivel, több interjút adott, azt nyilatkozta, a harmadik világban is ritkán látni olyat, ami most a nyugati parton, és főleg Portlandben történik. Nagyon pesszimista jövőt fest Amerikának, mint birodalom, tiszta Bogár Laci bá. :) És ebben nagyrészt a ballib beszélgetőpartnerei is egyetértenek vele.
simonvitéz
2020. október 28. 11:32
Nos, Demens Joe jelölése tükörképe a mai amerikai társadalom szellemi állapotának. Demens embereknek demens elnök, végül is való lenne hozzájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!