Törökország az azerieken keresztül akarja befejezni azt az örmény népirtást

2020. október 25. 07:29

Kérem minden humanista zsidó barátomat, hogy szólítsa fel az izraeli vezetést a fegyvereladás leállítására.

2020. október 25. 07:29
Yengbarian Mamikon
Facebook

„Zsidó barátaimhoz szólok, hogy álljanak ki az igazság mellett, és tiltakozzunk az izraeli kormány viselkedése ellen! Az ellen, hogy azeri agresszorokkal üzletel, olyan kegyetlen fegyvereket ad el, amelyek használata az egész világon be van tiltva, a katonaság és pláne a békés lakosság ellen! Ezekkel a fegyverekkel főleg a békés civil lakosságot, kórházakat, óvodákat, iskolákat bombáznak.

Számtalan nemzetközi cikk szól az izraeli kormány és az Alijev család offshore üzleteiről, amelyeket nem is tagadnak egyébként. Már több száz zsidó értelmiségi, közöttük művészek is, többször felszólította az izraeli kormányt, de úgy látszik, ez kevés!

Kérem most minden humanista zsidó barátomat, hogy szólítsa fel az izraeli vezetést, hogy azonnal állítsa le a fegyver eladást! Izrael bizonyítsa be, hogy nem az az ország, aki támogatja az agresszor törököket és azerieket a népirtásban avval, hogy a fegyverek 60%-át ő szállítja! Mert itt nem csak háború zajlik: Törökország az azerieken keresztül akarja befejezni azt az örmény népirtást, amelyet 1915-ben elkezdett.

Kérem mindazokat, akik a békét szeretik és támogatják, csatlakozzanak, és küzdjünk az ártatlan kisgyerekek életének megmentéséért!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2020. október 25. 15:19
Elszörnyedve hallom ezt én is. Ez megint a nemzetközi politika egyik ocsmány játszmája, különbözö érdekek mentén. Az EU-ban is jóformán csak Kurz az aki tiltakozik Erdogán kisded dolgai ellen, de most talán Macron is ráeszmél, hogy mérges kigyó az, akit az Unió próbál megszelíditeni... A keresztény Európa cserben hagyja a keresztény örményeket...
MayorAnna
2020. október 25. 10:31
Nocsak! A holobiznisz népe átment népirtóba... Ehhöz vajh, mit szól a bölcs rebáj?
luisbathhelena
2020. október 25. 10:28
Na ez az a konfliktus ahol senkinek sincs igaza (mint oly sokszor) Elvileg Hegyi Karabahról szól a balhé, ehhez képest az örmények határmenti azeri városokat lövöldöznek. Csakhogy világos legyen: az Azerbajdzsánba beékelődött Karabah (örmény többséggel) lövi a közvetlenül szomszédos azerieket , ez "rendben" van. Na de a konfliktustól jó messze levő örmény anyaország miért lövi Azerbajdzsánt? Akik nem viszonozzák, ha igazak a hírek.
Syr Wullam
2020. október 25. 10:23
Yengibarian szoborta meg Tom Lantost két uszkárral (lásd Szily László cikkét a 444-en: "Shalom, vau"). Lehet, hogy az amerikaiakhoz kellene fordulni az örmények ügyében? Biztosan segítenének. Ja, nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!