Forza Matteo, siamo con te!

2020. október 03. 15:02

Szégyen, hogy Olaszországban Salvinit, és nem az embercsempészeket állítják bíróság elé!

2020. október 03. 15:02
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„A mai napon előzetes bírósági tárgyalásra idézték Matteo Salvinit a migránscsoportok feltartóztatása miatt. Azt a Matteo Salvinit, akinek egész Olaszország és Európa köszönettel tartozik.

Az illegális bevándorlás biztonsági, kulturális és most már komoly egészségügyi kockázatokkal jár Európa számára. Matteo Salvini belügyminiszterként megakadályozta, hogy NGO-knak titulált embercsempész bandák illegális migránsokat hozzanak Olaszországba és ezáltal Európába.

Szégyen, hogy Olaszországban ma mindezért Salvinit, és nem az embercsempészeket állítják bíróság elé!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illibernyák
2020. október 04. 20:09
Ezek miért pofáznak bele más oszágok belügyeibe? B+, mint a fürdős qrva úgy ajvékolnak, amikor külföldről beleszólnak egy magyar belpolitika ügybe.. Mi ez a kettős mérce?
Rasdi
2020. október 04. 19:09
Bármennyire igaza is van, Magyarország külügyminisztere részéről "nem ildomos" véleményt nyilvánítani egy másik EU-országban folyó bírósági eljárásról. Emiatt joggal kéretnék be M.o. olaszországi nagykövetét.
makapaka2
2020. október 04. 18:32
HAJRÁ SALVINI!
mucsay
2020. október 04. 13:59
btw, bálint botond megint nagyon jó volt papp endrénél. múlt héten meg lóránt károly volt elképesztően jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!