Még mindig nem történt meg az állambiztonsági múlt, így többek közt az ügynöklisták feltárása

2020. október 24. 08:53

Micsoda farizeus politika úgy emlékezni pl. Mansfeld Péterre, hogy a rá halálos ítéletet kérő vérügyésznek két évvel ezelőtti haláláig folyósították a több százezres luxusnyugdíját.

2020. október 24. 08:53
Novák Előd
Facebook

„Az elmúlt 30 év, az MSZP- és Fidesz-kormányok közös szégyene, hogy még mindig nem történt meg az állambiztonsági múlt, így többek közt az ügynöklisták feltárása, a pártállami vezetők elszámoltatása és közéletből való kitiltása, valamint a kommunista luxusnyugdíjak megvonása. Hiszen micsoda farizeus politika úgy emlékezni pl. Mansfeld Péterre, hogy a rá halálos ítéletet kérő vérügyésznek két évvel ezelőtti haláláig folyósították a több százezres luxusnyugdíját Biszku Bélához hasonlóan, ahogy több más, még élő vérbírónak, ÁVH-s vallatótisztnek a mai napig is! Ez a három követelésünk a Mi Hazánk Mozgalom legfontosabb antikommunista programpontjai.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2020. október 24. 16:13
...amikor nincs semmi ötlete az ellenzéknek akkor előveszik ezt a gumicsontot ...senki sem tudja , hogy gyakorlatilag mi a lófaszt akartok
Mich
2020. október 24. 15:51
Elődke, kérdezd meg a régi elvtársaidtól és puszipajtásaidtól, hogy mit intéztek Fletó barátjuknál ez ügyben...! Csak nehogy az derüljön ki, hogy te is az Apró-klán ölelő karjaiba vágyakozol...
Robur
2020. október 24. 15:00
Orbánék sem merik borítani az ügynöklistát.
Zakar ZoItán BéIa
2020. október 24. 14:38
Szita retteg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!