Köszönöm a fővárosiaknak, és külön köszönöm a lőrinci és imrei embereknek a türelmet

2020. október 22. 17:44

Az M3-as középső szakaszának felújítása csak most kezdődik, úgyhogy egy ideig még szükség is lesz erre a türelemre.

2020. október 22. 17:44
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„Egy korszerű, zöld város tömegközlekedésének gerincét egy stabil metróhálózat alkotja. Ezért elengedhetetlen volt hazai és uniós forrásból megújítani a hármas metrót. Az északi szakasz felújítása után most végre elkészült a déli is.

Az M3-as viszonylat Budapest legfontosabb közlekedési útvonala, ami napi szinten közel félmillió embert visz a munkahelyétől az otthonáig, az átutazóban lévők számára pedig összeköti az állomásokat. Magam is 23 éve utazom a szerelvényeken.

A 18. kerületből bejárók tízezrei szállnak fel napi szinten a Határ úton a metróra, így az a kerületiek egyik legfőbb közlekedési eszköze. Köszönöm a fővárosiaknak, és külön köszönöm a lőrinci és imrei embereknek azt a türelmet, amit eddig tanúsítottak. A középső szakasz felújítása csak most kezdődik, úgyhogy egy ideig még szükség is lesz erre a türelemre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cooperator
2020. október 23. 14:12
ÖSSZE NE PISZKOLD A KEZEDET A NAGY MUNKÁBAN!
G r o s w e n o r2
2020. október 23. 11:41
Karácsony és a szocik ezt is elbaltázták. Nem értenek semmihez.
atila68
2020. október 23. 11:19
Közöd?
linkeloe
2020. október 23. 10:27
Számomra ez a legszebb pillanata a munkálatoknak...... :-))) : https://www.youtube.com/watch?v=PR3RyWzxWxc&feature=emb_logo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!