Ki védi meg Európát?

2020. október 20. 11:40

Pokolba kívánják egész Franciaországot, és amennyire tőlük telik, oda is küldik.

2020. október 20. 11:40
Őry Mariann
Őry Mariann
Magyar Hírlap

„A köztársaságot érte támadás! – így szólt az egyik pátosszal teli politikusi reakció arra, hogy egy tizennyolc éves csecsen bevándorló a nyílt utcán lefejezett egy francia tanárt, mert az megmutatta a diákjainak a Charlie Hebdo Mohamed-karikatúráit. Nem kellett sokat gondolkodniuk az idézett politikusoknak, mivel pont ezt szokták mondani öt éve.

Időről időre ugyanis egy-egy radikalizálódott bevándorló puskával, késsel, bárddal, bombával támad a franciákra. Nem ez a furcsa, hanem az, hogy ez még nem mindennapos. Franciaországban ugyanis – idézve a Nemzeti Tömörülés európai parlamenti képviselője, Nicolas Bay egyik nyilatkozatát lapunknak – egyre többen vannak olyan emberek, akik egész egyszerűen gyűlölik a franciákat. Az országot, a kultúrát, az állam számára fontos laicitást, mindent. Számukra nemcsak laicité nincs, hanem liberté, égalité, fraternité se.

Pokolba kívánják egész Franciaországot, és amennyire tőlük telik, oda is küldik.

Mivel egyre többen vannak, egyre nagyobbak azok a területek, ahol hatásosan meg tudják tagadni a francia jogrendet és kulturális normákat is. A Laurent Obertone Gerilla című könyvéből megismert Franciaország egy rémisztő disztópia, amelyben polgárháborúba süllyed az ország, és a balliberálisok már teljesen el vannak hülyülve, nemhogy nem harcolnak, hanem egyenesen támogatják, ahogy brutálisan leszámolnak velük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
furunkulus13
2020. október 20. 15:57
Franciaország vesztét a töketlen , gyáva helyi elit okozza.Harminc éve világos a képlet, a bejövő muzulmán tömeg jó része nem akar beilleszkedni. Most is évi félmillió, jórészt muzlim bevándorló érkezik, az ott élő nyolcmillió reprodukciós rátája kétszerese a franciának, a demográfiai időzitett bomba ketyeg, Macron meg kijelenti:no pasaran! Emmanuel! Már rég áttörtek!!
tintapaca
2020. október 20. 13:15
Egyszer mindenért fizetni kell. Trianonért, a dél-kelet ázsiai mészárlásokért, az algíri vérontásokért, a libanoni-szíriai határmeghúzásokért, az arab tavaszért, Kadhafi és a többiek véréért. Hja, hogy nem mi voltunk? Mondják ők! Mi sem voltunk, csak elszenvedtük hazánk és népünk kifosztását többek között a francia gloire nagyhatalmi illúziójáért. Franciaországnak vége, a Benelux államoknak vége, Németországban talán Merkel után vissza lendül az inga. Új vasfüggöny lesz, Kelet-Közép Európa délről és nyugatról harapófogóba kerül. A brüsszeli idióták pedig táncolnak a fedélzeten ,a liberális zenekar húzza, miközben az uniós Titanic szénraktára izzik, a vízvonal alatt és felett pedig ömlik be a jéghideg muzulmán gyilkosok tömege.
Dr Bubo
2020. október 20. 12:58
Franciaországot a Francia Idegenlégió fogja megvédeni. Bárnem sajnálom túlságosan a csigazabálókat. Saját sírjukat ássák meg.
Kup Lung
2020. október 20. 12:37
Franciaország drámaian iszlamizálódik de nem a 2015-ös migrációs hullám hatásai miatt. Sárközy de még Holland is a németnél sokkal szigorúbb migrációs politikát folytatott pl. ------ Alapvetően a politikájuk mindig is az volt hogy a köztársaságba akarja integrálni az idegent (itt mindegy is hogy jobb,bal, liberális). Sőt hát nem is hívei semmiféle kisebbségi autonómiának. ------ Azonban mégis "elérték" hogy egyre többen akarnak az iszlám szabályai szerint élni és nem a köztársaság szabályai szerint. Na ezzel a problémával szembesülnek. És azon helyeken ahol a muszlimok száma hatalmas (pl. Seine-Saint-Denis lakosságának a fele muszlim) már megoldhatatlan a probléma halmaz. ------ És itt már eltér a különböző irányzatok reakciói. A baloldali és liberális politika sajnos rájátszik a szavazatok miatt hogy nem lép fel eléggé a jelenség ellen. Macron most hogy ő is célpont lett kíváncsi vagyok mit lép. Itt már csak drasztikus kitoloncolások vezetnének eredményre. De hogy ezt meglépi az erősen kétséges. -----
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!