Tegnap ismét az Index lett Magyarország leglátogatottabb portálja

2020. október 17. 16:43

#nincsmásik #bodipalimegakineknemtudomanevét #akimerazner

2020. október 17. 16:43
Szombathy Pál
Szombathy Pál
Facebook

„Nem állítom, hogy két és fél hónapja két barátommal az indulatözönben állva biztos voltam benne, hogy sikerülhet, abban viszont igen, hogy ütésálló ember vagyok; arra azonban kifejezetten nem számítottam, hogy másfél hónap múlva meglehet az első napi elsőzés:
október 16, péntek:
1. Index 805 ezer egyedi látogató/olvasó
2. Origo 754 ezer
3. 24.hu. 704 ezer

Tegnap ismét az Index lett Magyarország leglátogatottabb portálja. (web+app)
– köszönöm az olvasóknak, köszönöm a rengeteget melózó kollégáimnak, s köszönöm az ellendrukkereknek, mert rengeteg erőt merítettem belőlük is
– mondhatnám, hogy a magamnak kitűzött célt teljesítettem, de nem, mert a neheze csak most jön, még több munkával és alázattal, hogy minél több ilyen napunk lehessen.

#nincsmásik #bodipalimegakineknemtudomanevét #akimerazner”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2020. október 18. 16:55
Így jár egy ember (Dull), ha azt hiszi magáról, hogy pótolhatatlan. Pláne, ha egy egész szerkesztőség képzeli ugyanezt magáról.
EMM195
2020. október 18. 15:06
"Tegnap ismét az Index lett Magyarország leglátogatottabb portálja. " Akkor vigyázz is rá. Nem voltál rossz Magyar Hírlap főszerkesztőnek, emlékezz.
Toronyóra
2020. október 18. 13:03
Ez az egész azt jelenti, hogy magyar sajtószabadság megszünt. Orbán levadászta a baloldali sajtót. Be kéne hívni a EU egyesített fegyveres erőit. A "megszünt" Index miatt meg kell dönteni a kormányt, lámpavasra minden fideszessel. Jöhetnek az Ifák. Ki kell szsabadítani a politikai foglyokat és a 89 baloldali és független újságírót. Ilyen durva diktatúrát nem lehet tovább megtűrni, hiszen Joe Biden is megmondta, hogy Magyarország, Lengyelország és Belorusz a legvéresebb diktatúrák a kerek Földön. -Egyébként itt halnak meg legtöbben a koronavírus miatt a világon. Ezt nem tűrhetjük tovább.
catalina9
2020. október 18. 11:11
1. Index 805 ezer egyedi látogató/olvasó 2. Origo 754 ezer 3. 24.hu. 704 ezer még jó, hogy nincs sajtószabadság...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!