Ez a kormányváltás receptje

2020. október 03. 15:17

Évek óta tudjuk, hogy a magyar orvosok fizetése méltatlan.

2020. október 03. 15:17
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Kincses Gyula és a Magyar Orvosi Kamara új vezetése bemutatta, hogy a Fidesszel szemben nem akkor lehet eredményeket elérni, ha lapítunk és behódolunk, hanem ha keményen kiállnuk az igazunkért.

Évek óta tudjuk, hogy a magyar orvosok fizetése – itt jegyzem meg: az ápolóké, egészségügyi dolgozóké az igazi tragédia, akik nem kapnak emelést – méltatlan. Kincses Gyula kevesebb mint egy éve vette át az orvosi kamara vezetését az előző, Fidesz-hű elnökségtől, és máris kiharcolt egy látható béremelést.

Gratulálok a kamarának, akik egyben példát mutatnak minden politikusnak – nem a meghunyászkodás a helyes út, hanem az, ha erőt mutatunk és megalkuvás nélkül képviseljük azokat, akik hangja egyébként nem hallatszik el a kormányhoz. Ez a kormányváltás receptje is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2020. október 06. 07:34
Jó reggelt kívánok! Nem csak az orvosoké és ez az imádott EU műve, addig tudnak zsíros profitot kivinni a multik, amíg ennyire nyomott fizetésekkel dolgozunk. Akkor is, ha némely multinál az átlagnál jobb fizetések vannak, meg sem közelítjük az osztrák fizetéseket, pedig az EU-n belül az sem óriáskifli.
kaltran
2020. október 04. 21:01
Ez a gyerek azt sem tudja, hogy hol van! Semmi politikusi érzék! Elefánt a porcelán boltban!
kaltran
2020. október 04. 21:00
ukk mukk fukk
Bokros Birka
2020. október 04. 18:01
Andrew Paznic remélem nem úszod meg és mész a Markóba a kanci babádhoz, Buzitumozni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!