Valami nagyon nem stimmel a BKK körül

2020. szeptember 23. 21:55

Érthetetlen ez és súlyos felelőtlenségre vall, hogy nem intézkedett senki fél éven keresztül.

2020. szeptember 23. 21:55
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

„A Közlekedő Tömeg által a BKK-tól kikért adatok szerint a járvány kezdete, azaz március óta folyamatosan szünetelő 100E reptéri expresszjáratra a BKK változatlanul árusítja a 900 forintos speciális reptéri jegyeket az automatákból és a mobilappon. Összesen 15358 darabot adtak el egy olyan jegyből, amely egyetlen közlekedő járatra sem jó. Ezáltal 14 millió forint kárt okoztak tavasz óta az utasoknak, feltételezhetően szép számban nyáron hazánkba látogató turistáknak – akiket ráadásul a 200E járművezetői se engedtek fel a járműre, hisz a normál vonaljeggyel használható járatokon a reptéri vonaljegy nem érvényes.

Teljesen érthetetlen ez és súlyos felelőtlenségre vall, hogy nem vette ezt észre és nem intézkedett senki fél éven keresztül. Valami nagyon nem stimmel a BKK körül. Ahogy pedig a Közlekedő Tömeg is írja: sürgősen ki kell ezt javítania a cégnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2020. szeptember 24. 19:52
Ilyen trükköket Bécsben is alkalmaznak. Tegnapelött a Schnellbahn-nal (kb. mint a HÉV) mentünk Bécsböl Badenba és már csak a visszaút végefele közölték, hogy akkor volt ez év "autómentes napja", amiért féláron utazhattunk volna... Apró összegröl volt szó, igy inkább derültünk mint bosszankodtunk e fura akción. Hiába! Ott is kell a pénz...
nempolitizálok
2020. szeptember 24. 16:23
Karácsony jól ért ahhoz, hogy kell a turistákat elüldözni. És a Bp.-eket is.
zakar zoltán béla
2020. szeptember 24. 14:15
Keri Karó Víruslottó
tango47
2020. szeptember 24. 10:22
Erre mondta Kohn, hogy "Ügyes!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!