Megint Putyint húzták elő

2020. szeptember 11. 08:40

Az írást a Magyar Tudományos Akadémia egyes doktorai is támogatták, pártatlannak deklarált szakvéleményükkel.

2020. szeptember 11. 08:40
Földi László
Földi László
Magyar Nemzet

„»Az igazság mindig jelen van,
hiába próbálják manipulálni.«

Készült egy tanulmány, a címe: Orosz állami befolyás a magyar online hírportálokra 2010–2017. A fantáziadús dolgozatot a Corruption Research Center Budapest (CRCB), vagyis a magyar kormányzatot monitorozó – külföldről finanszírozott – kutatóközpont készítette. A fent nevezett intézmény – nem meglepő módon – nagyon hasonlít a szintén sorosista ECFR, vagy a napjainkban ismerté vált Gerald Knaus ESI cégére. Kissé árnyalja a CRCB külföldi érdekkörök által megrendelt dolgozatát, hogy az írást a Magyar Tudományos Akadémia egyes doktorai is támogatták, pártatlannak deklarált szakvéleményükkel.

Az elemzés pedig azért látott napvilágot – feltételezhetően nem kis összegű ellentételezésért –, mert mint kifejtik, nyilvánvaló jelei vannak az »egyre erősödő orosz befolyásnak Magyarországon«. Ezt a figyelemre méltó megállapítást nem másképp, mint szemantikai vizsgálattal, nyelvi elemzéssel igyekeztek bizonyítani, több mint száz oldalon keresztül angol nyelven.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 11. 14:02
Bírom ezeket a kivénhedt ex-komcsi ügynököket...:(
Magyarok Pásztora
2020. szeptember 11. 11:54
Ezért is kell kitakarítani az mta, elte, szfe stb. komcsiközpontokat.
nemecsekerno_007
2020. szeptember 11. 11:25
Független elemzők :))))) Amúgy Snowden miért van még mindig Oroszországban?!?! :)))))
Mich
2020. szeptember 11. 10:18
Kell a Mumus a libsiknek, anélkül nem tudnak felkelni az ágyból...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!