Ihász Sándor volt fővárosi főügyész lett a DK igazságügyi szakértője

2020. szeptember 14. 13:57

A párt közleménye szerint a feladata lesz többek között a „Polt Péter által eltussolt bűncselekmények vizsgálata”.

2020. szeptember 14. 13:57

A Fővárosi Fellebviteli Főügyészség és a Fővárosi Főügyészség Kiemelt Ügyek Osztályának volt vezetője, az egykori fővárosi főügyész, Ihász Sándor szeptember elsejétől a Demokratikus Koalíció frakcióját segíti igazságügyi szakértőként, adta hírül az MTI-OS a párt közleményét. Gyurcsányék szerint „feladatai a kormányváltás utáni független igazságszolgáltatás helyreállításával, a Polt Péter által eltussolt bűncselekmények vizsgálatával, és kormányváltás utáni törvényes és jogszerű felelősségrevonással kapcsolatosak.

(MTI-OS)

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2020. szeptember 14. 19:13
A Fővárosi Fellebviteli Főügyészség és a Fővárosi Főügyészség Kiemelt Ügyek Osztályának volt vezetője, az egykori fővárosi főügyész. Hú bammeg ennek nem lesz jó vége, mert emmeg mindenről tud. Oszt még az Európai Ügyészség. Hajaj
Vén Csataló
2020. szeptember 14. 16:03
Jujj de nagyon független lehetett ez a féreg is!
Magnólia
2020. szeptember 14. 15:45
Ha én egyszer ezt a klubba elmesélem! Annyira kilóg itt már minden nem is egy láb hanem az egész ló. Lassan minden vörös visszatér a hazudóshoz, hiszen az mszmp-ből sarjadtak és Piroska mama csinált a kiscsaládnak egy pártot kellő tapasztalattal.
Nuttika
2020. szeptember 14. 15:18
Ezek után remélem világos mindeninek, miért nem jutott el sok ügy még csak a vádemelésig sem, nemhogy a bírósági színházig, ahol nevetséges módon fel szokták egymást menteni. Kéz kezet mos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!