Betörtek az óvodába a gender-cukrosbácsik

2020. szeptember 30. 08:41

A gyermekeinket molesztálják.

2020. szeptember 30. 08:41
Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu

„Miért két nőnek, Dúró Dórának és Schittl Eszternek kell küzdenie – életveszélyes fenyegetések kereszttüzében – a zombihálózat ellen? Miért nem lép a törvényhozás? Miért nem hoz az Országgyűlés jogszabályt a kisgyermekek erkölcsi fejlődését megzavaró, elméjét megmételyező genderpropaganda ellen? Miért nem kötelezik legalább arra az ilyen szennyművek terjesztőit, hogy 18-as karikát tegyenek a könyvre, s ne árulhassák azt gyermekeknek szánt termékek közelében? Be kell húzni a fékeket! Ez ugyanaz, mint a migráció: elég egyszer szabadjára engedni az őrületet, s onnantól nem lesz megállás a lejtőn.

Magasabb sebességi fokozatba kapcsolt az elmebetegeket keltető gendermaffia nálunk is. Megjelentettek egy »mesekönyvet« (természetesen Soros pénzéből), amellyel óvodás kisgyermekeink agyába másznak bele. Próbálják kiugratni a csöppségek pici kis fogaskerekeit a helyükből, hogy idővel ők is ugyanolyan defektes idióták legyenek, mint a genderképző hálózat egyedei. A Meseország mindenkié a borítója alapján átlagos, ártalmatlan mesekönyvnek tűnik, nem hirdetik rajta öles betűk, hogy elmebeteg, perverz tartalommal mérgezik benne a gyermekeinket, így aztán gyanútlan szülők is megvehetik. 18-as karika nincs rajta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2020. október 01. 00:17
Ha be akarják vezetni a könyv ismertetését óvodákban és iskolákban, ki kell követelni, hogy feltétel legyen hozzá mindkét szülő többségének írásos beleegyezése. Enélkül ne lehessen semmiféle tanrendbe beiktatni.
Kriszta67
2020. szeptember 30. 13:31
Nem semmi az alsó képen a férfi nemiszervtől halálra rémült gyerek arca. Vajon milyen emlékeket eleveníti fel a látvány benne?
WLaci
2020. szeptember 30. 11:55
Az a durva, hogy én szabadelvűnek vallom magam, de a facén már inkább nem is írom le, hogy elképesztőnek tartom ezt a könyvet, gyakorlatilag kiírnám magam az ismerőseim köréből. Ez komoly, hogy van aki ilyet olvastat a gyerekeivel? Tényleg beteg a világ...
Gépész53
2020. szeptember 30. 11:43
Azért nagyobb összegben mernék fogadni, hogy sem a cikk szerzője, sem az ide kommentelők közül egy sincs, aki csak beleolvasott volna a könyvbe. De véleményük az van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!