Az írás gyenge, a vádakat bizonyító tények pedig teljes mértékben hiányoznak belőle

2020. szeptember 24. 13:08

De igyekszünk bóknak venni.

2020. szeptember 24. 13:08
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
Facebook

„A Politico nyomtatott, de jelenleg csak online formában megjelenő legújabb számának címlapján Orbán Viktort formázó vihartérképpel jelent meg.

A kapcsolódó írás Lili Bayer baloldali aktivizmusának inkorrekt maszlaga. Önmagáért beszél, hogy az írás rögtön a Magyarországgal szemben mindig elfogulatlan (se!) Freedom House 2019-es kamujelentésének egy részletével indít. Az írás néhány szokásos liberális, Orbán-ellenes siralom után rögtön el is árulja, hogy mi a probléma mind a cikk, mind a baloldal érveivel: hogy csak vádak, ezeket pedig illene bizonyítani. Főleg a végeérhetetlen jogállamisági siralmak közepette.

A tapasztalt Olvasó már meg sem lepődik, hogy bizonyítani nem sikerült. Helyette sikerült összeszedni a Soros-kórus idézeteit, akik az elmúlt években folyamatosan támadták Orbán Viktort, a Fideszt, a magyar kormányt és Magyarországot. De ezzel nem elégszik meg, és hozza a Sargentini-jelentés jól ismert kommunista módszerét: lezárt ügyeket hánytorgat fel, amelyeket a kormány már évekkel ezelőtt tisztázott. Gondolom ez is a jogállamiság és az uniós értékek melletti végtelen elköteleződés manifesztálódása.

Mindezek után pedig még fel meri vetni, hogy a kormány gyakran hivatkozik nemzetközi példákra saját lépéseinek igazolására. Amit tehát másnak szabad, azt nekünk nem. Ez nem más, mint színtiszta kettős mérce. Végül pedig egy kis extra sajtószabadsággal és jogállamisággal fűszerezett részt követ egy kis Sargentin-féle »mikor lép már fel az EU«.

Az írás gyenge, a vádakat bizonyító tények pedig teljes mértékben hiányoznak belőle, de igyekszünk bóknak venni. Köszönjük szépen!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. szeptember 24. 18:52
Mellébeszélsz, nem bók. Annak láttatni meg primitív trükk.
MrStokes
2020. szeptember 24. 17:48
Ezt a Lili Bayert azonnal ki kellen tiltani az országból , de előtte elvenni a magyar útlevelét. Ezek erre használják a magyar útlevelet , amellyel sok országba utazhatnak vizum nélkül, de semmi közük Magyarországhoz, a magyarokhoz.
BőröndÖdön
2020. szeptember 24. 17:07
Zoli,a CEU-s diplomád után többet vártam tőled!
holder
2020. szeptember 24. 16:04
Ez az írás is gyenge - látszik, hogy a CEU-n szerezte Kovács a diplomáját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!