Az antiszemita jobbikos és az „emberi nagyság”

2020. szeptember 09. 19:53

Az ellenzék még mindig ott áll mögötte.

2020. szeptember 09. 19:53
J.T.
Vasarnap.hu

„»A kutyám majd megveszik amikor a tetűcsúzdások elmennek a házelőtt!« – mindenesetre aki ilyet leír, annak nemhogy képviselőjelölti pozíciókban nincsen semmi keresnivalója, de még a közélet fűtött területein se igazán; mehet szépen megszégyenülni a hülye kutyájával együtt direkte Sir Ian McKellen tenyerére. A tetücsúszdásozás ugyanis nemcsak alkalmi botlás, hanem eléggé súlyos világmagyarázat – minden óvatoskodó tapogatózás és kísérletezgetés vége, aki ilyen felhőtlenül tetücsúszdásozik, az pl. lendít is neked teljesen simán, hogy aztán a konkrét gyakorlatot is kibontsa majd belőle sugárzó arccal, ha létrejön végre a megfelelő infrastruktúra.

(Bíró ráadásul a fárasztóan hosszú és bonyolult szabadkozást, jóllehet abban van a vitamin, előzékenyen a nagy számú szövetségeseire hagyta, talán emlékszünk még rá, tolassanak csak be ők azokkal a bazinagy szippantós kocsikkal a mindenféle televíziókba, cuppogjanak a végtelenül szomorú gumicsizmáikban, jómaga lényegében annyit volt képes közölni csupán, hogy: bocsánat. Így, ezekkel a szavakkal. Persze jó szó ez, baromira jó szó nagyon, félreértés ne essék, hogy bocsánat, csak hát nincsen akkora tűzereje neki szerény meglátásom szerint, hogy egymaga elbírjon egy jól felszerelt tetücsúszdással, racionálisan persze nem tudnám levezetni a dolgot, ezek így az arcára vannak írva a szavaknak.)

Szóval megint eltelt egy rakás idő, egy nagy csomó perc, és az ellenzék még mindig ott áll mögötte, a derék Bíró László doktor mögött, szép, hosszú, illatos sorokban egészen Lukácsi Katalinig. Gyurcsány Ferenc »nem hajlandó feláldozni miatta (tudniillik a visszaléptetésével) a jövőt«, a Jobbik alelnöke meg egyenesen »emberi nagyságot« emleget. Emberi nagyságot – ugye értjük? Dehogy értjük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. szeptember 10. 10:07
Ballib ellenzék + Segglik (ex-Jobbik) összefogás = Molotov-Ribbentrop paktum. Egy ideig szükségük van egymásra a hatalom megszerzése érdekében.
Világlátó
2020. szeptember 10. 07:57
Sztem a szerencsi körzetben kb. mínusz 1%-ot számít, hogy valaki antiszemita, vagy rasszista. Viszont pluszban 8-12%-is hozhat. Ezzel BP-es kívül nem sok településen lehet elvenni a szavazók kedvét...
aleb19
2020. szeptember 10. 07:14
fidiotak szarban vannak nem mukszik az oszd meg es uralkodj manipulaciojuk tobbe az eddigi valasztasokon rendszeresen kapott 42-43%-nyi szavazatok igy 1/3-ra lesz csak eleg
Moslékzabáló
2020. szeptember 10. 05:11
Nincs hírértéke. Eddig is tudott volt, hogy a komcsik és libernyákok közt vannak a legnagyobb zsidó-, cigány- és magyargyűlölők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!