Adogatás

2020. szeptember 01. 08:55

A kormány nem hagyta az árokparton a Lázár kezére íratott szövetséget.

2020. szeptember 01. 08:55
Friss Róbert
Népszava

Az még akár rendben is lehetne, hogy így vagy úgy, de Lázár János lett a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) elnöke. Van tapasztalatunk, hogy a mindenkori politika hogyan tapad rá a sportra, népszerűséget remélve e simulástól. Az MTSZ esetében ez még indokoltabb, mert Lázár tetemes, 3,5 milliárdos hiánnyal vette át a szövetséget, amelynek számlájáról ráadásul múlt szerdán az egyik beszállítója, az A-Z. Teniszprodukció Kft. megbízásából a végrehajtó hirtelen mozdulattal több mint 500 millió forintot vett le. Gyakorlatilag kifosztotta. Jogalap biztos volt, bár most beperlik. De hogy ekkora bátorsága is volt, az meglepő a fideszes világban.

Bambultunk, mint egy váratlan tie-breaken, de nem történt semmi meglepő. A kormány nem hagyta az árokparton a Lázár kezére íratott szövetséget, hanem még a végrehajtónál is gyorsabban lépett. Vasárnap megjelent a kormányrendelet, két és félmilliárdot ad a kabinet a rendkívüli tartalékkeretből az MTSZ-nek.

Épp kifújtuk a levegőt megkönnyebbülten, hanem akkor az Eurosporton megszólalt Lázár is: a legfontosabb a pénzügyek rendbetétele, hogy hosszú távon a teniszt ne a magyar adófizetők szponzorálják a TAO-rendszeren keresztül, hanem szponzorok által legyen sikeres. Ímhol a tisztakezű elnök? Le a TAO-val?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. szeptember 01. 15:11
Kloákárovits Arzénke
MayorAnna
2020. szeptember 01. 11:02
"Bambultunk, mint egy váratlan tie-breaken..." vazze FriSS-te miJen művelt vagy!
monuskaroly
2020. szeptember 01. 10:27
Ez nem friss már, hanem állott.
Hannibal
2020. szeptember 01. 10:25
Tényleg nagyon friss, két nap alatt két baromságot írt össze...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!