A PestiTV küldetése

2020. szeptember 15. 09:25

A választók jelentős része annak ellenére szavazott a jobboldalra, hogy szinte csak rosszat hallott rólunk.

2020. szeptember 15. 09:25
Bálint Botond
Bálint Botond
PestiSrácok.hu

„Nem beszéltünk normálisan a kommunista hatalomátvétel óta: 1990-ig »kommunistául« beszéltünk, majd a rendszerváltás előtt már átállítottak bennünket a liberálisok által elvárt fogalomhasználatra. A cél mindig ugyanaz volt, hogy ne tudjuk leírni a valóságot, a kommunista zsargon az osztályharccal, a liberális »újbeszél« az egyenlőséggel és minden más badarsággal csak arra szolgált, hogy ne arról beszéljünk, amit látunk, a valóságról, hanem csak arról, amiről a fogva tartóink szeretnének.

Az elmúlt harminc évben minden eltűnni látszott, ami az elmúlt ezer vagy százmillió évben jónak és működőképesnek látszott, beleértve például azt a nyilvánvaló tényt, hogy az ember kétnemű. Minden egyértelmű fogalom elkopott. Pontosabban, nem liberálisul fogalmazva minden egyértelműt, minden bizonyosat, minden kétségbevonhatatlant leromboltak a liberálisok…és tényleg mindent. Már nincs biológiai neműség, országhatár, nemzet, magyar kultúra, család, etnikai közösség, csak az van, az létezhet, az lehet a valódi, amit ők annak mondanak. Így lett például annak idején 1990-ben a privatizáció a rablás szinonimája, a vállalkozó a rablóvezéré, az értelmiségi a kommunistáé vagy a liberálisé, az állami vagyon meg a nemzeti vagyoné.

Csoda, hogy jobboldali kormánya van az országnak. Csoda, hogy egyáltalán van olyan ország Európában, amelynek jobboldali kormánya van. A tömegkommunikáció liberális kézbe kerülése, a kulturális elitek baloldalisága, radikalizálódása és szélsőséges liberalizmusa már a XIX. század vége óta erősödő trend. Magyarországon a kommunisták már a hetvenes évek közepén elkezdték átadni a hatalmat a kultúrában, a televízióban, a nyomtatott sajtóban és a könyvkiadásban a liberálisoknak. A választók jelentős része annak ellenére szavazott a jobboldalra, hogy szinte csak rosszat hallott rólunk, mert évtizedekig alig jutottunk el hozzájuk, de mégis ösztönösen érezték azt, a nyilvánvaló igazságok a mi oldalunkon vannak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. szeptember 16. 15:17
A PESTITV ÖTLETE NAGYSZERŰ, INDULÓ MEGVALÓSITÁSA ÖRÖMÖKRE ÉS BIZAKODÁSRA OKOT ADÓ! MINDEN IZÉBEN JÓSZÁNDÉKÚ, MAGYAR, NEMZETI KONZERVATIV ÉS KERESZTÉNY. UGYSZÓLVÁN ÁLLANDÓAN ÉS EGYFOLYTÁBAN AZT NÉZEM AZT NÉZZÜKMNÉPES CSALÁDOMMAL EGYETEMBEN. A TV-T MEGVALÓSITÓ-REALIZÁLÓ FIATAL NŐK ÉS FÉRFIAK KIVÁLASZTÁSA.....TELITALÁLAT!!! EGY-EGY, AZ INDULÓ PROGRAMOKRA JELLEMZŐ GYERMEKBETEGSÉGE AZÉRT MÉG VAN--TÚL HOSSZÚ BESZÉLGETÉSEK, KEVÉS NŐI MŰSORALKOTÓ ÉS MŰSORVEZETŐ, TÚL SOK REKLÁMSZERŰ BETÉT INZERT STB...STB...ÉS ILYESMIK. DE EZEKNEK AZ ÁTMENETI ÉS KICSINY HIBÁKBAK A JELLEGE EGYTŐL-EGYIG MIND FORMAI, FELSZINI ÉS A KÜLSŐSÉGEKRE VONATKOZÓ. A TARTALOM, A MŰSORELVEK A REALIZÁLÁS ELVI MÓDOZATA SATÖBBI SATÖBBI MÁR MOST MINDENBEN TÖKÉLETES, HELYES, SŐT KIVÁLÓ. GRATULÁCIÓ! GRATULÁCIÓ! GRATULÁCIÓ! GRATULÁCIÓ! GRATULÁCIÓ! GRATULÁCIÓ! GRATULÁCIÓ! GRATULÁCIÓ! GRATULÁCIÓ! GRATULÁCIÓ! GRATULÁCIÓ! GRATULÁCIÓ! A JÓISTEN VÉDJE ÉS ÁLDJA MEG A PESTITV MINDEN ALKOTÓJÁT, SZERKESZTŐJÉT ÉS MUNKATÁRSÁT: IFJÚ HÖLGYEKET URAKAT MIND, EGYTŐL EGYIG!!!
stumrovik
2020. szeptember 15. 18:33
"Információnk szerint a tegnapi nap során Gyurcsány Ferenc DK elnök és Simicska Lajos találkozott Budán. A kérdésem az lenne, hogy miről szólt ez a találkozó és miért találkozott Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal? Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Bohár Dániel PestiTV" Ezt kérdezte a legújabb fideszes propagandatévé. Hát most aztán lebuktunk, így jobb, ha inkább elmondom a teljes igazságot. A fent említett titkos találkozó eredeti célja az volt, hogy mutassak pár hasznos főzési tippet Simicska Lajosnak - szuvidálás, marinálás, flambírozás, a rántás-habarás már nagyon jól megy neki - cserébe pedig hoz nekem egy nadrágtartót (mindig is vágytam rá) és én is tanácsot adok neki, hogy milyen tornacipő illene hozzá a legjobban, miután megmutattam a saját gyűjteményemet, de mivel végül Soros György is csatlakozott hozzánk, elénekeltük az Ismerős Arcoktól a Nélküledet visszafelé, kétszer. A végén még egy szelfit is lőttünk! Remélem, hogy semmit sem hagytam ki. :DDDDD
Pelso j.
2020. szeptember 15. 15:29
" a nyilvánvaló igazságok a mi oldalunkon vannak." Az ilyenért már az óvodások is kiröhögnek.
zsoltkom2
2020. szeptember 15. 14:51
"minden egyértelműt, minden bizonyosat, minden kétségbevonhatatlant leromboltak a liberálisok... és tényleg mindent." - tehát Szent István, ahogy lezúzta a magyarok istenhitét liberális lett - ahogy a Kálvin kételkedett a Kat. Egyházban liberális lett - ahogy vagy 8-10 pápa tönkretette a katolikusok jó hírét, libsik lettek a pápák is és a katolikusok is. - ahogy a keresztények elpusztították a nagy könyvtárakat libsik lettek - ahogy a Vatikán szövetséget kötött Hitlerrel libsik lettek És ez még kiaknázatlan istenhites vonal. Ott van Trianon ügyintézése, az odáig vezető út. Vannak a gyarmatosítások, természetkárosítások, háborúk, találmányok következményei, termelési módszerek, rabszolgaság, emberi jogok, pártpolitizálás... csupa olyan terület, ahol liberálisok voltak a hunyók. Hát a lófaszt. Tessék csak felelősségteljesen gondolkodni. Mindenki részese a változásnak. A legprimitívebb példa... a szigort, engedékenység váltja, azt pedig a szigor... és szépen ez hullámzik végig az emberiségen. Mert az ember nem tud állandó értékrend szerint élni. És talán ez így is van jól. Szükségszerű, ha mindent lerombolt valaki, azzal épül is valami. És hát történelmi lépték szerint ezek a változások, annyira mégis csak jók, hogy senki nem kívánkozik vissza a középkorba. A kedves magyar keresztények, nem bírnának elviselni amis-szerű puritánságot... a egyéb keresztény nők belehalnának az orgazmus hiányába (hiszti kezelésre járnának tisztes mivoltuk ellenére lánycsaládostul... ami a lábuk között kezdődne), a egyéb keresztény férfiaknak meg álmában durranna el a micsodájuk... mintegy megerőszakolva a természetet. Ezekre a változások már elfogadottan meglettek harcolva... csak éppen hetero-prájd nincsen hivatalosan. Tegye fel a kezét , aki puritán szeretne lenni! Ő jelentkezzen be Borkainál és Orbánnál. Egy jobboldali, tud jobboldali lenni liberális tevékenység nélkül? Nem. Hát hiszen a kellemetlen jézusi szabályok is emiatt vannak válogatva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!