Soros György – Születésnapi köszöntő

2020. augusztus 12. 16:33

Gyurkabácsi egy dologban mégis csak hagyományőrző, követi a sajnos hazánkban született, régi baloldali hagyományt: szenvedélyesen gyűlöli a magyarokat. 

2020. augusztus 12. 16:33
Tutiblog
Pesti Srácok

„Gyurkabácsi a nyílt társadalom nevezetű elmélet bolondja. Vallásos meggyőződésévé vált, hogy a Karl Popper által kidolgozott tétel fogja elhozni azt a boldog és szép jövőt az emberiségnek, amit általában a társadalommérnökösködő elméletek ígérnek. Mert Gyurkabácsi szerint létezik tökéletes társadalom (ezt nevezi nyíltnak), amiben nincs rossz, és ehhez pusztán az kell, hogy az embereknek ne legyen személyisége. Gyurkabácsi szerint az hozza el a világbékét, ha senkinek nincs nyelve, kultúrája, hazája, múltja, hagyománya, szokása, neme, családja, életkora, és minden olyan kezdeményezést támogat, ami ezek felszámolására irányul. És minden olyat is, ami ezek megerősítésére irányul, ha éppen azt az adott állammal szemben lehet kijátszani, tehát egy ország szétverésére irányul.

És arról se feledkezzünk meg, hogy Gyurkabácsi egyben mégis csak hagyományőrző, követi a sajnos hazánkban született, régi baloldali hagyományt: szenvedélyesen gyűlöli a magyarokat. 

Ha például az az ötleted támadna, hogy szétszakítod Romániát, akkor azt támogatná (némi pénzügyi manőverekkel kiegészítve, mert egy dolog a világforradalom, de azért pénzt is kell keresni), kivéve akkor, ha abból az erdélyi magyarok is profitálnának. Az erdélyi magyarokkal kapcsolatban kivétel nélkül csak identitásvesztő mozgalmakat támogat, szeretné, ha ott a magyarok románokká, de legalább buzikká válnának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palika1955
2020. augusztus 13. 14:04
Ahová jutott azt a SOROS ALAPÍTVÁNYNAK köszönheti. Gyurkabácsi etette, laktatta, tanítatta a kolostori vitézt a saját költségén. Még Angliába is kiküldte, de a jabranc NULLA (ZERO) angoljából kifolyólag kirúgták a suliból... erről nem Gyurkabácsi tehetett... A mai napig még egy rossz alapfokúja sincs a csávónak...
Jason Bourne
2020. augusztus 13. 08:00
A teljes cikket érdemes elolvasni. Jól összefoglalja G. Soros tevékenységét.
zolizolizoltan
2020. augusztus 13. 07:47
Sorost mindenki utálja, kivéve néhány ős-szdszest és akik követik őket.
BőröndÖdön
2020. augusztus 12. 20:44
Prosti srácok...meg a Tusk nagypapa...ja,és László Petra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!