GYERMEKVÁLLALÁS

2020. augusztus 26. 20:36

Minden települést, várost arra bíztatok, hogy csatlakozzon a babazászló kezdeményezéshez!

2020. augusztus 26. 20:36
Sneider Tamás
Facebook

„GYERMEKVÁLLALÁS - Mindig támogattam az olyan megmozdulásokat - függetlenül attól, hogy ki kezdeményezi - amelyek a magyarság jövőjét szolgálják. A demográfiai válságot az egyik legnagyobb problémának tartom, ami ellen küzdeni kell, meg kell fordítani a kedvezőtlen folyamatokat, mielőtt túl késő lesz. A gyermekáldás a legnagyobb ajándékok egyike az ember életében, ezért örvendetes az erre való felhívás. Vallom, hogy a magyar jövő azon múlik, hogy hány gyermek születik. Minden települést, várost arra bíztatok, hogy csatlakozzon a babazászló kezdeményezéshez!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2020. augusztus 27. 19:17
Megakadt a falat a torkomban!
Senye Péter
2020. augusztus 27. 13:29
Sok gyerek, sok gond. Kevés gyerek a legnagyobb gond.
balbako_
2020. augusztus 27. 07:09
Bárki találta is ki ez méltó válasz a buzirongy provokációra.
Bell & Sebastian
2020. augusztus 26. 23:39
Sneiderről jutott eszembe, valahová mentünk konvojban és megálltunk tankolni. Az adott kúton halmokban állt az extra méretű intimbetét, fillérekért vesztegették dobozszám. Vicces haverom javallotta is úrlovas hölgyismerősünknek, hogy vegyen pár köbmétert, ebben biztos nem csikizi a paripa hátát. Az adekvát válasz erre, féloldalasan ülöm meg, úrinő nem terpeszt indokolatlanul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!