Fidesz – a jachtozók pártja

2020. augusztus 23. 20:11

Már megszokhattuk a képmutatást és az arcpirító cinizmust.

2020. augusztus 23. 20:11
Momentum Mozgalom
Facebook

„Fidesz - a jachtozók pártja

Borkai Zsolt után Szijjártó Pétert is rajtakapták, ahogy éppen az adrián egy 7 milliárd forintot érő luxusjachton tölti a szabadságát.

Voltak idők, amikor a mostani külügyminiszter ellenzéki politikusként azt mondta, hogy a »luxuskormányzás helyett puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség, és a limuzinszocialisták helyett felelős döntéshozók kellenek« a kormányba.

A Fidesztől már megszokhattuk a képmutatást és az arcpirító cinizmust. Ezt az elsők között fogja kiölni a Momentum a magyar közéletből, amikor kormányra kerül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 223 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2020. augusztus 25. 08:24
SI faktor. Medgyessy Péter-óra, MSZP-óra, éhségmenet, Jobbik-óra, tészta, Fidesz-repülő. Momentum-most gyűjt. Párbeszéd-hidakat gyűjt. Köröm alatt piszok. Akkor ez már ugye a Kommunizmus, mindenki igényei szerint. Jól néz ki a feleséged? Kölcsönbe esetleg a hétvégén?
ilkaildiko
2020. augusztus 25. 07:16
Ezek a balf_aszok is jachtozni szeretnének! Kérjétek kölcsön aputól. https://www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28
Menhetten
2020. augusztus 24. 21:05
Azért röhejes, hogy a magyarja (azért milliók) szorgalmasan töltögetik ki, Nemzeti Konzultáció íveit, közben a visszaküldési címzettek, az előbbiek adóin repkednek. Senki nem lázad, senki se várja ezeket Ferihegyen vasvillával - na jó, fideszes copyright-al - traktorral. Tényleg lesz Felcsuton űrállomás. Mondá vala Kertész Ákos " Igenis, a magyar genetikusan alattvaló.." Én azért finomítanék a "javarésze" szóval. Egy szigeten futott össze a NER luxusgépe és a Szijjártó Péter által használt csodajacht https://24.hu/belfold/2020/08/24/ner-luxusgep-sziget-jacht-szijjarto/?fbclid=IwAR3-kZa6F03HEc2YYNj30zNLqxvUPsavaOH3gWBQUdhlAUVqn7PYpCWxivA
gyaloggos
2020. augusztus 24. 20:53
Ó, HÁT én is ígérhetem, hogy az első képeslsapot néktek küldöm a Holdról! EZ kb. ennyi realitással bír: Ezt az elsők között fogja kiölni a Momentum a magyar közéletből, amikor kormányra kerül"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!