Felkerestem Hodász András atyát

2020. augusztus 16. 18:48

Szerinte lenéző és cinikus voltam vele cikkemben. Mivel így gondolta és megbántva érzi magát, bocsánatot kértem tőle ezért, ahogy most a nyilvánosság előtt is.

2020. augusztus 16. 18:48
Kiss Antal
Facebook

„Ma az angyalföldi Szent Mihály Plébánián felkerestem délután Hodász András atyát, akinek korábban nyílt levelet írtam. A plébánia ajtajában fogadott, ott beszélgettünk fél órát. Jövetelem oka az volt, hogy megkérdezzem, mi van a meg nem jelent válasz-videóban. Elmondta. Meghallgattam. Beszélgettünk. Négy apró ajándékot vittem neki. Szerinte lenéző és cinikus voltam vele cikkemben. Mivel így gondolta és megbántva érzi magát, bocsánatot kértem tőle ezért, ahogy most a nyilvánosság előtt is. Sok minden szóba került. Közös ügyben motorozunk... Találkoztunk.
#krisztusbantestverekvagyunk”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. augusztus 22. 07:08
TÖKMINDEGY HOGY VAN-E "TÜRELMETEK" AVAGY PEDIG NINCS. EZ LEGFÖLLEBB AZT A KÉRDÉST "DÖNTI EL"--ÚGY AHOGY-- HOGY BEDILIZTEK-É TI(!) AVAGY SEM....MÁST NEM!!! AZAZHOGY: HÁLÓSÁGYBA' SZARBA'-HÚGYBA' DÖGLÖTTÖK - E MEG AVAGY MAGATOK UGROTTOK--ESETLEG-- LE A KŐRÖSHEGYI VÖLGYHIDRÓL....MINT A MÚLT HÉTEN EGY "HIVETEK" BAZZDMEG. A SZENTLÉLEK ÚRISTEN ISTENI EREJÉTŐL--AKÁR VAN "TÜRELMETEK AKÁR NINCS"--ÖSSZEKAKILJÁTOK MAGATOKAT ÉS MEGESZITEK A SAJÁT SZAROTOKAT......ENNYI. HA LESZ "TÜRELMETEK", KAPTOK HOZZÁ SZAROS UBORKASALÁLÁT. JA!!! IZÉ......BAZZDMEGAJÓÓÓKÚÚÚRVAÉDESANYÁDAT! TÜRELMESSSEN ....
syphax
2020. augusztus 20. 06:16
DE IGENIS "RESZELGETNI KELL"(!!!) A RÓMAI KATOLIKUS PAPSÁG NEM(!!!) LÉTEZŐ ÚGYNEVEZETT "BŰNEIT", MERT AZOKNAK AZ ÚGYNEVEZETT "BŰNÖKNEK" A 99.9%-A NEM(!!!) LÉTEZIK TEHÁT TELJESSÉGGEL VALÓTLAN!!! EZT CSAK A HOZZÁD HASONLÓ HATÖKRÖK TALÁLJÁK KI ÉS CSÁMCSOGÓ NYÁLAS-KÉJENC-ÉLVETEG HÜLYE POFÁVAL KÉJELEGVE MANTRÁZZÁK--OSZT' KÖZBE EGY BETÚ NEM IGAZ BELŐLÜK! MONDOM: NEM(!!!) igaz BELŐLÜK SEMMI. NEM! NEM! NEM!
legkisebbek közül
2020. augusztus 18. 23:36
Hihetetlen, hogy politikai érdekek miatt készek vagyunk Jézus követő papok befeketítésére, alaptalanul. Ez messze nem Jézus követésének útja.
legkisebbek közül
2020. augusztus 18. 23:26
Hodász András próbáljuk összekötni pártzászlóval, Miközben a fenti szerzőről, mint teológusként teszünk említést, csak éppen azt felejtjük el részletezni, ami a wikiből is megtudható, politikai, pártpolitikai zászlókapcsolat esetében rögzíthető. Részlet wikiből: Kiss Antal bölcsész, teológus, fejlesztéspolitikus, miniszteri biztos 2014-től 1998-2002 között kommunikációs főtanácsadóként dolgozott a Szociális és Családügyi Minisztériumban, az Ifjúsági és Sportminisztériumban, valamint a Miniszterelnöki Hivatalban. 2002-ben Schmitt Pál független főpolgármester-jelölt sajtófőnöke és PR-tanácsadója volt. 2003-ban a Fidesz MPSZ elnöki kabinet média- és kommunikációs főtanácsadója. Megbízatása a szövetség új média- és kommunikációs stratégiájának felépítésére és kivitelezésére szólt. 2005-ben Schmitt Pál európai parlamenti képviselő PR-főtanácsadója, feladata a választási kampány kommunikációjának megtervezése és irányítása volt. 2010 és 2012 között a Köztársasági Elnöki Hivatalban az elnök főtanácsadójaként dolgozott. 2013-tól a Nemzetstratégiai Kutatóintézet főtanácsadója, majd 2014-től a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közvetlen közösségi forrásokkal kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztosa." Ami nem kellene, hogy bármit is jelentsen, ha valóban hitelesek lennének a megnyilvánulások. Igazát látom a Szemlélek gondolatainak: "Amikor egy ilyen pap elhallgat, és a politikai rettegők megnyugszanak, engem igazán akkor tölt el a félelem: ha András atya "fajtájából" egyre kevesebb lesz, és a következő generáció a világ által feltett újabb és újabb kérdésekre nem találja majd meg a katolikus egyházon belül a választ, vajon hová fognak fordulni? Kire fognak "ráírni" a fiatalok, kinek a videóit fogják a hit kérdéseiben való tájékozódásul nézni, kinek az előadásaival fognak színháztermeket, akár stadionokat megtölteni? És ki fog mindezért legalább egy egyszerű köszönöm-öt mondani? Kedves András atya! Annyi mindent köszönhetünk neked... Köszönünk mindent! És ebben a történetben egyedül az vigasztal, hogy tudom: Isten Mindenható, és erre is van már egy terve."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!