Ez itt már Amerika

2020. augusztus 08. 08:02

A derék enyingi és érdi „családok” tömegverekedést mutattak be egy benzinkút kamerái előtt.

2020. augusztus 08. 08:02
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Magyarországon is volt egy néhány ezres ribillió, nálunk a sajtószabadság ürügyén. A Momentum a Jobbikkal együtt vitte föl a várba álliberalizmusuk híveit, ahol aztán a miniszterelnöki hivatal előtt mindenféle hülyeséget kiabáltak bele a mikrofonjaikba. Mellesleg a magánkézben lévő Index online újság miatt hisztériáztak, pedig ott valójában nem történt semmi, hacsak ez nem, hogy a magát influencereknek képzelő újságírók kollektíven felmondtak. A vonulás valódi célja más lehetett, talán azt hitették el magukkal, hogy sikerülhet az amerikai ámokfutáshoz hasonló zavargásokat kirobbantani itthon is.

Hát, ez nem ment. Jöttek viszont a derék enyingi és érdi »családok«, és saját influencereik által az interneten piszkosul felhergelve egymást és magukat, tömegverekedést mutattak be egy benzinkút kamerái előtt. Volt ott minden, összetört autó, agyonszúrt ember és agyba-főbe vert társak. Semmiféle influencer nem kellett ahhoz, hogy az interneten elterjedő képsor az érdi esetről rádöbbentsen minket arra, hogy ez itt már Amerika.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. augusztus 08. 13:08
Pali, csak csendesen, hisz a szavazataikra nektek nagy szükségetek van. A flóri révén meg egy táborban is vagytok.
olajfa1
2020. augusztus 08. 10:38
Igen, az! Elindult a BLM helyett a JGLM azaz "csak a gydipszi élet számít", de néha az sem... ha egy másik gydipsziről van szó...
istvanpeter
2020. augusztus 08. 09:50
Bármennyire is tagadják, léteznek olyan népfajok, akik az átlagosnál nagyobb mértékben hajlamosabbak az élősködésre és az emberi kultúra rombolására.
hentes
2020. augusztus 08. 09:24
Kádár idejében ilyen nem volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!