Európa szabadságát nem szabad magától értetődőnek vennünk

2020. augusztus 23. 15:32

Ez minden nap a mi döntésünk!

2020. augusztus 23. 15:32
Tóth Edina
Facebook

„Minden év augusztus 23-án tisztelgünk az önkényuralmi rendszerek több millió áldozatának emléke előtt. Eltelt 81 év, és a generációból, amely szemtanúja volt a totalitárius rendszerek kegyetlenségének, sokan már nincsenek közöttünk. Az élő történelemből lassan írott történelem lesz. Ezért meg kell őriznünk ezeket az emlékeket, iránymutatást biztosítva az új generációk számára az alapvető jogi normák védelme érdekében. Ez az, ami meghatároz minket. Szorosan összetartunk, és harcolunk minden totalitárius és önkényuralmi rendszer ellen. Európa szabadságát nem szabad magától értetődőnek vennünk, ez minden nap a mi döntésünk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. augusztus 24. 08:25
Értem én, de akkor mi legyen az Európai Unióval?
mokány
2020. augusztus 24. 00:15
A haladárok szerint reakcióst ölni nem bűn. Ugye elvtársak ?
Tiszafa
2020. augusztus 23. 20:36
"Európa szabadságát nem szabad magától értetődőnek vennünk..." Mert ez a szellemileg eltorzított, muzulmánok által megszállt, fehér embereket és köztük zsidókat büntetlenül gyilkolászó, templomokat gyújtogató Európa szerinted sz a b a d ?? Hol élsz te leányzó?
nempolitizálok
2020. augusztus 23. 18:39
Ezért is nem szavazok soha ballibsi pártra. Idáig "csak" az volt a gond, hogy gazdaságilag a csődig elkúrták, ellopták, eladósították és bár az állami és magán média teljesen a kezükben volt, a szabadságjogokat nem korlátozták. Viszont az EP libsijei felől igen erős nyomás érné őket, hogy korlátozzák és akkor itt is az a kiherélt, fórumokat figyelő, besúgókkal operáló rendőrségtől rettegő társadalom lenne mint a német, svéd társadalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!