Az ellenzéknek egyesítenie kell erőit

2020. augusztus 08. 08:06

Egy közös ellenzéki jelöltre, egy közös listára, és a Jövő Köztársaságának közös programjára van szükség.

2020. augusztus 08. 08:06
Tóth Bertalan
Népszava

„Az ellenzéknek egyesítenie kell erőit, s ebben a szövetségben baloldali, liberális és centrumpárti erőknek egyaránt helye van. Nem egymással kell vetélkednünk, mert közös ellenfelünk a Fidesz, és 2022-ben kormányváltást, sőt, korszakváltást akarunk.

Ehhez közös miniszterelnök-jelöltre, minden körzetben – akár előválasztások útján kiválasztott – egy közös ellenzéki jelöltre, egy közös listára, és a Jövő Köztársaságának közös programjára van szükség.

Nem kis feladat, de hiszem, hogy felelősségteljes hozzáállással, a közös cél érdekében egyetértésre tudunk jutni – mert a legfontosabb célunk: a szélsőséges jobboldali populista, vezérelvű fideszes uralom leváltása, és egy igazságos, szabad, szolidáris és zöld köztársaság létrehozása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. augusztus 13. 04:33
Az ellenzéknek egyesítenie kell erőit. Kéne bazzdmeg apuschkám kéne....nektek. De hálisten olyan tehetségtelenek vagytok, hogyha összszarjátok magatokat, akkor sem megy ez nektek-hál'Istennek--kisspöcörő!
Agrippa
2020. augusztus 09. 20:49
Na most akkor a Zösszefogás Párt fogja kormányozni a Jövő Köztársaságát? Hurrá! Megint egyetlen szó sem esik arról, hogy valójában hogyan és mit akarnak sokkal (de sokkal) jobban csinálni 2022-től, mint Orbán. csak annyi van meg továbbra is, hogy vissza kell venni az országot, sőt! Még visszább! Legalább ez a Republic of Future ez új. Elirigyelték az Európai Egyesült Államokat Gyurcsánynétól? Bocs, Dobrevnétől? És jobb hívószó még így sem jött össze a maszopos kreatívoknak? Ennél egy első éves marketing szakos simán jobbat dobna. Na mindegy, csak így tovább! Egyébként ki ez a a bárgyú képű Bertalan gyerek?
formaegy
2020. augusztus 09. 13:27
A Bercikét elfogta a fosás.))) Most ő mászik fel Gyurcsány hátára még 3 elvtársával, hogy a parazita életük biztosítva legyen.))) Kell még valakinek további bizonyíték, hogy milyen szarháziakkal van tele a ballibes rühes banda? Egy velejéig romlott, mocskos parazita csőcselék.
NTLLK
2020. augusztus 09. 12:08
Sok spenótot kell enni, Popeyek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!