A magyarság legnagyobb problémája a demográfiai helyzetünk

2020. augusztus 01. 16:35

A homoszexualitás propagálása helyett az anyaság szépségeit kell népszerűsíteni.

2020. augusztus 01. 16:35
Dúró Dóra
Facebook

„A homoszexualitás propagálása helyett az anyaság szépségeit kell népszerűsíteni a Mi Hazánk szerint. Ma, az anyatejes táplálás világnapja alkalmából arra is fel kell hívjuk a figyelmet: semmi máshoz nem hasonlítható csodaszer az anyatej, ezért a szoptatást elősegítő termékek társadalombiztosítási támogatását szorgalmazzuk.

A magyarság legnagyobb problémája a demográfiai helyzetünk, és sajnos 2016 óta változatlan a termékenység: egy anyára 1,49 újszülött jutott négy éven keresztül, a korábbi emelkedés tehát huzamosabb időre megállt. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy azokban a régiókban született a legtöbb gyermek, ahol a megélhetési gyermekvállalásban élenjáró cigányság aránya magasabb, és ha mindez így folytatódik, akkor 2034-ben már több cigány gyermek jön majd világra hazánkban, mint magyar.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NYITOTT BÉL
2020. augusztus 02. 16:18
Akkor szaporodjál Dórikám ha fehérnek, magyarnak gondolod magad.
Jicaksharen
2020. augusztus 02. 15:02
Csak gratulálni lehet a Dúró Dóra 4 gyermekéhez. Minden értelmes politikus, így ön is felismeri, felismerte azt, hogy ez az alapvető probléma! 1,4-es népesedési mutatóval a lakosság lélekszáma rohamosan csökken, a korösszetétel tragikusan romlik. Ezt már a késői kádár-rendszer demográfusai is felismerték, noha a politika ennek enyhítésére, csak néhány erőtlen kísérletet tett. Sokan aggódnak az etnikai összetétel erőszakos megváltoztatása miatt. Változik az magától! Nem kell erőlködni! A jelenlegi népesedési mutatóval nem csak Magyarországnak, de egész Európának vége. Az elmúlt 30 év fiatal generációjának a fele nem született meg. Visszamenőlegesen már pedig nem lehet őket megszülni. A multinacionális nagytőke ezt a hiányzó népességet Keletről és Afrikából pótolja. Neki mindegy, hogy ki termeli meg a profitot, csak termelje. A vonat európai őslakosok elment! Tisztelt olvasó Ön mennyi gyermeket vállal, vállalt vagy nevelt fel? Ezt a kérdést mindenki tegye fel, aki berzenkedik a bevándorlók ellen! Ne feledjétek visszafelé nem lehet szülni!
Menhetten
2020. augusztus 01. 19:06
Dórika szerint nemzeti mellből nemzeti anyatejet a nemzeti babának.
még fokozza
2020. augusztus 01. 18:18
Jó volna ha a meleg párok is kapnának könnyen gyereket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!