Újabb támadás Magyarország ellen a Helsinki Bizottságtól

2020. július 22. 10:37

Ismét az Európa Tanácsnál próbálják védeni a bűnözőket – és persze a saját pénztárcájukat.

2020. július 22. 10:37
Völner Pál
Facebook

„Újabb támadás Magyarország ellen a Helsinki Bizottságtól: ismét Európa Tanácsnál próbálják védeni a bűnözőket – és persze a saját pénztárcájukat. Most is az a legfőbb kifogásuk, hogy a börtönbiznisz leállítását szolgáló kormányzati lépések miatt nem landolhatnak az ügyvédeik letéti számláin a kártérítési összegek, így nem kereshetik zsírosra magukat az üzleten. A Soros-lobbi folyamatos támadásban van. Ezért is fontos, hogy kitartsunk céljaink mellett és számoljuk fel végleg a börtönbizniszt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. július 22. 21:00
Jaj,Pali,szánalmas vagy.
toef36
2020. július 22. 16:55
Kimondhatjuk, Soros NGO-i a mai szabadkőművesek, Bildenberg tőkéseivel az élen, csatlósai pedig - a "honi" Momentum, DK, Jobbik, LMP - és társaik...
toef36
2020. július 22. 15:03
Amig az NGO-pártok léteznek, és Orbán a miniszterelnök, sohasem lesz vége... Szélhámos társaság! Szényen a Helsinki Szerződés szellemiségéhez képest... Egyáltalán tudják-e ezek a "hölgyek és urak", hogy mi található a Helsinki Szerződés szövegében?... Nem hiszem...
Tiszafa
2020. július 22. 12:57
"A Soros-lobbi folyamatos támadásban van. Ezért is fontos, hogy kitartsunk céljaink mellett és számoljuk fel végleg a börtönbizniszt!" Áh, találnak mást. Nem elég magát a börtönbizniszt felszámolni, hanem mindenféle további kártékony működésüket egyszer, s mindenkorra meg kell akadályozni. Itt a megoldás az ilyen szervezetek tagjaitól a magyar állampolgárság megvonása, és az országból való végleges kitiltása. Ok : Minősített hazaárulás és jelentős anyagi károkozás. Határidő: 24 órán belül. Lenne még egy megoldás, de ahhoz vissza kéne hozni a halálbüntetést. Nagyon megérdemelnék!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!