Úgy járunk el, ahogy a szennymédiával szemben eddig is

2020. július 25. 09:55

Ne nyiltakozzunk, ne adjunk semmilyen információt az Indexnek!

2020. július 25. 09:55
Baranyi Krisztina
Baranyi Krisztina
Facebook

„Magyarországon nincs közszolgálati média, közpénzből kizárólag kormánypropagandát működtetnek.

Ezért annak a legalább 3 millió embernek kell a zsebébe nyúlnia, akik nem hagyják hogy megtévesszék őket, nem vevők az agymosásra.

A IX. kerület polgármestereként szeretném az Index tulajdonosait tájékoztatni, hogy amíg nem biztosítják a szerkesztőség függetlenségét, addig a kerület nem tekinti a portált sajtópartnernek és semmilyen ügyben nem nyilatkozik az Indexnek.

Úgy járunk el, ahogy a szennymédiával szemben eddig is.

Egyetlen kerületként ezzel persze nem érnénk el nagy hatást, ezért kérem a többi polgármestert, önkormányzati és országgyűlési képviselőt, hogy csatlakozzanak.

Ne nyiltakozzunk, ne adjunk semmilyen információt az Indexnek addig, amíg nem állítják helyre a függetlenséget.

Ha a szerkesztőség tagjai elindítanak egy új indexet, akkor szeretnék az első előfizetők között lenni.

Ha így alakul, akkor erre biztatok mindenki mást is. A modell működik máshol, olvasói előfizetésekből tudnak független online sajtót működtetni Csehországban és Szlovákiában is.

Sikerülni fog nekünk is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2020. július 26. 21:31
Mégis, mire lehet menni azzal az információval, amit ez a nőimitátor ad?
ThunderDan
2020. július 26. 15:14
Elmebaj... Az egész sztoriban egyetlen momentum (hehe) van, ami veszélyezteti az index függetlenségét: a főszerkesztő intenzív tárgyalásai Dobrevvel, Nyakóval stb.
toef36
2020. július 26. 15:05
Egy kérdésem van. Ki szennyesebb Baranyinál, az ő szennyesét ki mossa ki?
RitóSzabolcs
2020. július 26. 12:32
Vicces ez a médiafüggetlenség = baloldali sajtó. Ideje lenne visszaállítani a kormánypárti - ellenzéki vonalat. Ráadásul hiába közmédiáznak, hogy lakájmédia, a balos kormányzatok alatt a közszolgálati csatornák ugyanúgy a kormányzat seggét nyalták. Mi ebben a meglepő? A függetlenség a finanszírozásnál kezdődik. Kérdés, hogy melyik lelkes ellenzéki olvasó lenne hajlandó havi 4-5 ezer forintot (minimum) kiadni azért, hogy az indexet olvassa? Ráadásul mindezt úgy, hogy nem áll módjánban továbbra sem befolyásolni a tartalmakat. Bár amennyiben az index fanatikusok ingerküszöbének eléréséhez elegendő a standard index mentalitás = mindenki más hülye, mi viszont zsenik vagyunk - akkor havi 4-5 ezerért is tök mindegy lesz, hogy mit olvasnak, csak mindenki legyen lefikázva, ők pedig annyira felmagasztalva. Baranyi meg ... anyám... a választások előtt még szimpatikus volt, azóta egyre kevésb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!