Ostrom nélkül adták fel a várat

2020. július 25. 10:34

Várat építeni pedig sokkal nehezebb, mint sértődötten kivonulni belőle, ezt tapasztalatból mondom.

2020. július 25. 10:34
Bodoky Tamás
Facebook

„Nem leszek ezzel népszerű, de szerintem súlyos aránytévesztés a kiváló egyensúlyozóművész és hintapolitikus Bodolai Lászlón leverni az Orbán-rendszer borzalmas sajtópolitikáját azután, hogy egy ősrégen Fidesz-közeli tulajdonba került újságot üzemeltetett függetlenként és kritikusként évekig, és most sem látszott meggyőző bizonyíték a politikai beavatkozásra. Nagy respekt a szerkesztőségnek hogy egységesen kiállt a vélt igazáért, de ezzel a lépéssel önként, ostrom nélkül adták fel a várat. Várat építeni pedig sokkal nehezebb, mint sértődötten kivonulni belőle, ezt tapasztalatból mondom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2020. július 26. 19:08
ÚGY gondolom, bánják is már sokan azt a lépést! BEVITTE őket Dull a sötét erdőbe, fogalmuk sincs sokuknak, merre, hová, kivel tovább? BESZALADTAK hübelebalázs módjára, most meg várják a fényt, melyik mutatja számukra a kivezető utat!
BőröndÖdön
2020. július 25. 19:20
Tökéletes írás,egyetértek.
Kanóc
2020. július 25. 15:10
"most SEM látszott meggyőző bizonyíték a politikai beavatkozásra" Hehehe, ezek a seggfejek mindig elszólják magukat. szemét gecik.
mayday
2020. július 25. 15:01
sajnos annyira kettészakadt és el bunkósodott az ország, hogy a hozzászólások között elvétve akad csak olvasható... a legtöbben mindenféle konkrétum ismerete nélkül dobálják az undorító jelzőket és magabiztosan ítélkeznek. egy a lényeg nekik, hogy kardélre hányják illetve szó szerint lehányják a másik felet, pedig pl. annak csak egy véleménye látott napvilágot. megszámoltam a "jobb és bal" bombáit: 68 : 22 az arány, a maradék csak halovány megszólalás volt. mivel Főni illetve az emberei által kitalált megosztó, dühresarkalló kommunikáció oly sikeres, így nem nehéz kitalálni a 68 érkezési irányát. a narancsos érzületűek szóhasználata pedig egyszerűen elborzasztó, leginkább az iskolázatlanság mintapéldája, szinte kizárólag ugyanazt a 6 becsmérlő szót ismételgetik, és az összes hozzászólásukban (mintha fizetve lennének a beírások darabszámai után - bértollnokok). szomorú...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!