Mocskosszájúak

2020. július 29. 07:36

Rágalmak és uszítás helyett itt lenne az ideje a józanodásnak és az önvizsgálatnak, akármennyire is fájdalmas ez Gulyás Balázséknak.

2020. július 29. 07:36
Kacsoh Dániel
Magyar Hírap

„Tanulatlan, vidéki, idős emberek képezik a Fidesz táborát – böfögte bele a többet érdemlő magyar nyilvánosságba sommás véleményét a Jobbik »szellemi holdudvarának« oszlopos tagja, az egykor Torgyán József körül sertepertélő Gulyás Balázs, megsértve ezzel uszkve kétmillió magyar embert. Mindezt az Index körüli turbulencia kapcsán találta mondani a 2010 óta szinte évente kimúló sajtószabadság újbóli eltiprásáról értekező senkiházi. S az ATV stúdiójában, ahol ez a minap elhangzott, senki nem emelte fel a kezét, hogy álljon meg a menet, a szavazók savazása nem pálya. Ráadásul a helyszín kapásból az egyik kézzel fogható cáfolata a diktatúrázásnak, hiszen országos lefedettségű, komoly nézettségi adatokat produkáló televízióban oszthatta az észt a Magyar Hang posztkomcsi munkatársa.

Gulyás aztán felment a Várba, és folytatta a gyűlölködést a Momentum által szervezett, egy elvileg független hírportál állítólagos bezárása ellen tiltakozó politikai tüntetésen. Ugyancsak beszédet mondott Fekete-Győr András pártelnök, aki nemes egyszerűséggel lepropagandistázott és seggnyalózott minden jobboldali érzelmű újságírót, majd csicskának nevezte a világjárvánnyal küzdő kórházak professzorait, orvosait és az oktatási intézmények vezetőit, mondván: nem ellenállók úgy, mint a „hős” indexesek. Szerinte a magyarok tudása és informáltsága pedig nem európai, hanem keleti szinten van.

Helyben vagyunk. A különböző formációkban reinkarnálódó SZDSZ, illetve a hazai baloldal nagyjából 2010 óta ezt nyomja. Nem értik ugyanis a Fidesz–KDNP sikerét a demokratikus választásokon. Nem tudnak mit kezdeni a folyamatosan erősödő gazdasággal, a bővülő nemzetközi mozgástérrel, de nehezíti a helyzetüket az is, hogy sem a bevándorlás, sem a világjárvány kapcsán nem a magyar érdek mellett szálltak síkra az elmúlt években. És akkor még finoman fogalmaztunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2020. július 29. 19:01
Uszkve.
Tiszafa
2020. július 29. 15:06
Nézzük a jó oldalát. Ez a Balázs nevű hülyegyerek Gyurcsány nyomába lépett, s ezzel két millió tisztes korú honfitársunkat biztosan az urnák elé "kényszerít", akik már csak azért is hangulatban nagy valószínűséggel a Fideszre szavaznak majd. Ezzel ez a Balázs nevű hülyegyerek Gyurcsány után a második legeredményesebb fizetetlen Fideszaktivistává nőtte ki magát. A baromarcú idiótája.
tabakur
2020. július 29. 12:37
Azt írja a Dani: demokratikus választás. Az 2010-ben volt az utolsó. Azóta volt egy egyoldalú választási törvény módosítás, határon túli állampolgárság megadása meg az a rohadt választási program mindég pont élesbe döglik be. Az utolsó választás tuti csalás volt. Írja Dani folyamatos gazdasági növekedés, ja most nem. 31ezer milliárdos adósság úgy hogy 10 év alatt 1000-1500 milliárd többlet érkezett az országba/ év. Ja ,hogy a magánnyugdíj 3000 milliárdját is nyugodtan tekinthetjük kölcsönnek mivel ha igaz ezt majd az államnak kell kifizetnie a jogosultaknak akkor már 34 ezer milliárdnál tartunk. A lényeg ezt a piszkos uszító közbeszédet a csuti kezdte el. Emlékszik még valaki az állandó kommunistázásra,hazaárulózásra, nemzet ellenségeire,- nem a nemzet része- legfrissebb Kövér apánktól. Libsibolsizás, panel bunkózás, nyuggerezés. Most meg finomkodnak mikor a másik oldal is( ugyan azon a szint alatt) tolvajozik,agymosottakról beszél meg börtönt emleget? Eszem a szívüket de érzékenyek lettek.
istvanpeter
2020. július 29. 12:19
Mocskos bugris vörös kommunista söpredék, akire nem hat az emberi kultúra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!