Miért nem megyek el az indexes tüntetésre?

2020. július 25. 10:39

Megfigyelhetjük hogyan is működik a marketingpolitizálás.

2020. július 25. 10:39
Lengyel Domonkos
Facebook

„Miért nem megyek el az indexes tüntetésre?

  • A napokban sajnos tökéletesen megfigyelhetjük hogyan is működik az a marketingpolitizálás, ami az O1G koalíciót életben tartja.
  • Uborkaszezon van. Már több hete nincsen érdemi téma, ami kapcsán Orbánozni-diktatúrázni lehetne. (a konzultációs gyűjtés/legeslegvalódibb konzultació valljuk be elég silány próbálkozás). Dull Szabolcs kiváló újságírói szemmel látta meg a közhangulatban a potenciált, amivel az őt kirúgó exfőnöke ellen hergelheti a teljes balos sajtót.
  • Az egyenlethez már csak egy olyan politikai párt szükséges, amelyik köztudottan elvek nélkül, puszta marketingszempontok mentén politizál.
  • Enter Momentum Mozgalom.
  • Szombaton közösen temethetjük el immár sokadszorra a sajtószabadságot – demokráciát – nyugati életszínvonalat – EUt, aki amit szeretne.
  • Sajnos megint egy árnyalt helyzet kisarkítása történik Bodolai László véleményének meghallgatása nélkül. Én elolvastam az ő álláspontját is.
  • De nyilván kényelmesebb egyet Orbánozni, mint utánajárni az eseményeknek. Közben mind Orbán, mind a többi baloldali médium röhög a markába.
  • Felmondott az Index 60 újságírója, anélkül, hogy bárki ki akarta volna őket rúgni, vagy bárki beleszólt volna abba, hogy mit írhatnak. Ezzel nyilvánvalóan elárulták az olvasóikat. Elárulták, mert ellenállás nélkül kiszálltak. Elárulták, mert ők voltak a függetlenség garanciái. Szomorú, de ők maguk verik szét a lapot a távozásukkal. Nem kéne úgy csinálniuk, mintha Dull Szabolcs lett volna a függetlenség záloga. Index Dull előtt is volt, és Dull után is lesz. Azoknak az újságíróknak, akik nem szálltak fel a bohócvonatra és továbbra is kitartanak a lap mellett, mindenképp jár a tisztelet!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. július 26. 07:54
Domi,szolgáld tovább a pártállamot...
Kup Lung
2020. július 25. 19:23
Ez a fickó mintha Puzsér körül keringett volna valami egyesülettel vagy csoportosulással az önkormányzati választásokkor. De lehet hogy keverem már ezt a sok politikából megélni akarót. ---- Minden esetre az utolsó pontjával egyet értek. Tökön rúgták önmagukat az Indexesek. Még azt sem várták meg hogy a "NER" lendítse a lábát. Ez a Dull jól bevitte őket a susványosba. Ha nem tudja az összeset átmenteni máshová jól utálni fogják pár hét múlva. Ha csak egy részével megy át máshová akkor meg egészen erkölcstelen is amit csinált a szűklátókörűségével. Felettébb találó lesz rá a magyar nyelvben a "Más f@szával verni a csalánt" szleng.
sors
2020. július 25. 15:35
Nem véletlen, hogy pont akkor történik ez, amikor a németek belengették a 7-es cikkely megszüntetését. Most jön a mártírkodás, sajnos a nemzetközi sajtó be is nyalja.
pollip
2020. július 25. 13:06
Hajrá Maradék index! A kilépett munkatársakkal ne dolgozatok többet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!