Miért gyűlöli a holland miniszterelnök Magyarországot?

2020. július 20. 07:35

Orbán politikájával van baja, de ezzel nincs egyedül.

2020. július 20. 07:35
Föld S. Péter
Hírklikk

„»Nem tudom, hogy mik szerepelnek Mark Rutte holland miniszterelnök személyes okai között, hogy gyűlöli Magyarországot és személy szerint engem, de végtelenül durván támadja az országot«. Orbán Viktor mondta ezt az uniós csúcs után, de ez így, ebben a formában nem igaz. A holland miniszterelnök ugyanis nem Magyarországot gyűlöli, hanem azt a politikát, amit Orbán képvisel, ugyanattól van kiakadva, amitől a többi európai ország vezetői, mínusz a lengyelek. Hogy Orbán és társai a saját és csókosai gazdagodására használják az európai adófizetők pénzét, miközben hazájukban (a hazánkban) magasról tesznek a jogállamiságra.

A holland miniszterelnök, vagy ahogyan Orbán említette, a holland fickó, nem gyűlöli Magyarországot. Soha nem mondta hogy nem tetszik neki Budapest, vagy a Balaton, ronda a Budai Vár és a Lánchíd, és olyat sem állított, hogy a magyar emberek buták, a magyar nők pedig csúnyák lennének. Nem mondta, hogy az Aranycsapat falábú futballisták gyülekezete volt, nem cikizte a Rubik-kockát, vagy Bartók Béla zenéjét.

A holland miniszterelnöknek nincs baja Magyarországgal. Orbán politikájával van baja, de ezzel nincs egyedül. Azoknak a magyaroknak is bajuk van Orbánnal, akik szeretnének egy normális, nem gyűlölködésre, hazugságra és korrupcióra épülő országban élni. Nem kell ahhoz holland fickónak lenni, hogy valakinek ne tetsszen az, amit Orbán és a Fidesz Magyarországgal művel. Hogy az országban soha nem látott méretű a korrupció, romokban az egészségügy, padlón az oktatás, s legújabban a kormány már nemcsak a kultúrára és a tudományra, de a bíróságokra is rátenyerelt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyikos Maja
2020. július 23. 14:15
És Te miért gyűlölöd Magyarországot? A hollandok úgy viselkednek mintha ma is meglenne gyarmattartó státuszuk! Lehet térdelni előtte!
MayorAnna
2020. július 20. 15:05
"Orbán politikájával van baja, de ezzel nincs egyedül." Oszt neked zsidó, mi bajod van Orbán zsidóbarát politikájával?! Hogyan tudna még ennél is többet tenni a magadfajták kegyeinek elnyeréséért, hogy ne legyen bajotok vele? Talán, csak nem azt várjátok el tőle, a zsinagógák fölújítása/építésén kívül, hogy minden zsidó lakhelyének 100 m-es körzetében legyen egy padlófűtéses zsinagóga, mint Szabadkán...
olajfa1
2020. július 20. 14:52
Hogy miért gyűlöli a Holland Miniszterelnök Magyarországot és Orbán Viktort? HÁT MERT LIBERÁLIS, SOKSZÍNŰ ÉS A MÁSSÁGOT SZERETI! Azt a "másságor" ami pont olyan mint Ő! Vagyis az a liberális aki mindenki mást gyűlöl! Még a hitleri fasiszták is demokratikusabbak voltak mint a mai ál-liberálisok!
Menhetten
2020. július 20. 14:39
"Mark Rutte holland miniszterelnök személyes okai között, hogy gyűlöli Magyarországot és személy szerint engem" Egy miniszterelnök ne így beszéljen! Egy modortalan, akinek belenőtt a keze a zsebbe és lóg a nyelve! Jobb lett volna ha meg se szólal! Nem Magyarországot gyűlöli, csak az ilyen felfuvalkodott pojácákat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!