Kiderült, hogy Németh Athina és Németh Károly testvérek

2020. július 11. 18:54

Az MSZP ősszel áttér a társelnöki rendszerre. Ne keresgéljenek tovább, megvannak az ideális jelöltek.

2020. július 11. 18:54
Hont András
Hont András
Facebook

„Az MSZP nemrég közzétett egy videót, amelynek főszereplője Németh Athina, aki azt állította, hogy ő mentős, és tíz, a kórházkiürítés során hazaküldött ápoltja közül kilenc meghalt. Nemsokkal ezt követően Németh Athináról kiderült, hogy nem mentős, így ápoltjai sincsenek, ellenben krónikus hazudozó.

Az MSZP házi portálja nemrég megjelentetett egy interjút, amelynek főszereplője Németh Károly, aki azt állította, hogy egy olyan műszert forgalmaz, amelyik nyolc perc alatt mutatja ki a koronavírust, és a gépről elismerően nyilatkoztak különböző szakemberek és kormányzati tisztviselők. Németh továbbá azt is állította, hogy tudomása van arról, hogy a Kínából rendelt maszkokat csak bemutatták a közönségnek, de valójában egyből szállították is tovább más országokba. Nemsokkal később kiderült, hogy a hivatkozott szak- és kormányzati emberek sem Németh Károlyról, sem a kütyüjéről nem is hallottak, így dicsérni sem tudták. A maszkszállításról általa elmondottak utólagos törlését pedig maga Németh próbálta elérni.

Újabb fordulatként kiderült, hogy Németh Athina és Németh Károly testvérek.

Az MSZP ősszel áttér a társelnöki rendszerre. Ne keresgéljenek tovább, megvannak az ideális jelöltek, a férfi és női társelnökre is. Hogy egy testvérpár? Annyi baj legyen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr Diener Mann
2020. július 17. 00:48
Ez a hontalan uszító írkáló kinek a testvére?
KötőDániell
2020. július 14. 04:37
De a Facebook post alatti kommentek!... Jesszus. Volt aki már szinte toporzékolt hogy ő akkor sem hiszi el a fideszes médiának, és az Athina állítása akkor is igaz, ha hazudik. És különben is rengeteg beteg halt neg. Különösen akiket Kasler maga rugott kj a hospisokról a saját lábával. Most ne beszéljünk róla, hogy miért is kellett volna Kaslernek a hospisos ágyakról hazazavarni a betegeket.?
Emmanuel Goldstein
2020. július 13. 11:17
Mi értelme van egy döglött pártot rugdosni?
ujujuj
2020. július 12. 20:38
Azért kurvajó párt ez az mszp. Egy hét eltéréssel kettőször is bevették ugyanazt a trükköt. Szerintem egy ovis gyereket nem lehetne ilyen rövid idő alatt kétszer ugyanúgy csőbe húzni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!