Halál a gazdagokra!

2020. július 02. 15:33

Egy házaspár, Mark és Patty McCloskey, fegyverrel a kézben védik házukat a tüntetők ellen.

2020. július 02. 15:33
Aristo
Pesti Srácok.hu

„Érdekes képek járták be a virtuális világot. A képek a Missouri állambeli Saint Louis városában készültek valamely, immár megszokott, antirasszista tüntetés alkalmával. Azt láthatjuk rajtuk, hogy egy házaspár, Mark és Patty McCloskey, fegyverrel a kézben védik házukat a tüntetők ellen. A hír és illusztrációja jókora feltűnést keltett, olyannyira, hogy még a hazai libsi zászlóshajó, a 444 is megemlékezett róla, mondván: »… az egyik műreneszánsz palazzo tulajdonosai, egy házaspár – a nő mezítláb – a bejárati ajtajuk előtt félautomata fegyverrel és pisztollyal fogadják őket« (mármint a tüntetőket).

Hogy mi a tanulság a történetből, arról elmélkednénk alább. Ha szemügyre vesszük a képsorokat, azt láthatjuk, hogy két középkorú, fehér és minden bizonnyal igen jómódú ember áll a saját háza előtt, és mindketten roppant feszültek, zaklatottak, és – fegyver ide vagy oda – nagyon meg vannak ijedve. Az is szembeötlő, hogy egyáltalán nincsenek hozzászokva a fegyverekhez.

Sután, időnként önveszélyesen tartják őket, kétséges, hogy ha kéne, tudnák-e használni. Távolról sincs meg bennük, a más videókban látható, a fegyverekhez szokott redneckek fegyver adta nyugalma, lazasága, mely persze sokkal fenyegetőbb, hiszen látszik: ha szükséges nagy szakszerűséggel használni is tudják, ami a kezükben van. Riadt hőseink számára láthatóan teljesen idegen az a gondolat, hogy maguknak kell megvédeniük, ami az övék.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figyelő4322
2020. július 04. 22:38
Ebben igazad van, de az ilyenfajta perek a Supreme Court (legfelsőbb bíróságnál) fognak kilyukadni. Ott jelenleg konzervatívak vannak többségben, úgy hogy nem gondolom, hogy teljesen szabad kezet adnának a pusztítóknak. Ha pedig Trump megnyeri a választást... és a Kongresszusban is többsége lesz, nagyon remélem, hogy egy nagyobb politikai/ kultúrális takarítást rendez. Ahogy ezt hívják, akkor "lame duck," vagyis béna kacsa lesz, nem kell helyezkednie az újraválasztásért.
Box Hill
2020. július 03. 10:13
Amerikában ezt még megtehetik. A szabad, demokrata, magyar lakosság ezt nem teheti meg.
szodabár
2020. július 03. 10:01
Nálunk, vidéken a cigányok gazdagabbak, mint mi. Kurvák, biofű, kutyaviadal
Bell & Sebastian
2020. július 02. 23:47
Ez az érzékletesen vázolt opció minálunk egyszerűen nem létezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!