Gyurcsányékkal élne túl az MSZP vezetése

2020. július 27. 15:43

A szocialisták öt befutó helyet kérnek Gyurcsánytól.

2020. július 27. 15:43
Bákonyi Ádám
Magyar Nemzet

„A szocialisták Tóth Bertalannak, Kunhalmi Ágnesnek, Molnár Zsoltnak, Hiller Istvánnak és Harangozó Tamásnak kérnek befutó helyet egy lehetséges közös listán Gyurcsány Ferencéktől – értesült a Magyar Nemzet. Az MSZP elnökségében »abszurdnak«, »nevetségesnek« nevezték a forgatókönyvet.

Míg a legtöbb ellenzéki párt szeptembertől tervezi az összefogásról szóló egyeztetéseket, a szocialisták a közelmúltban tárgyalásokat kezdeményeztek Gyurcsány Ferencékkel arról, hogy egy lehetséges közös listán biztos befutó helyeket szerezzenek – értesült MSZP-s forrásokból a Magyar Nemzet.

Információink szerint a szocialisták csupán öt embernek, a párt jelenlegi és lényegi vezetőnek kérnek esélyt a 2022-es választásra: Tóth Bertalan elnöknek, Kunhalmi Ágnes választmányi elnöknek, Molnár Zsolt pártigazgatónak, Hiller Istvánnak és Harangozó Tamásnak.

Az, hogy csupán öt politikusukat nevezték meg, és mindezzel Gyurcsány Ferencékhez fordultak, jól jellemzi az MSZP állapotát és ambícióit”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. július 28. 17:16
Szerintem felesleges. Nem jó ötlet elkövetni azt a hibát, amit az MSZP csinált sokáig és amitől elsorvadt. Haszontalan aprópártok embereinek befutó helyeket adni a saját pártemberek rovására rossz ötlet. A saját embereket célszerű bevinni a parlamentbe, akik tettek a pártért. A DK már akkor is megszerzi az MSZP szavazókat, ha nem ad semmit az MSZP pártnak. Az MSZP nem éri el 5%-ot és kiesik a parlamentből, így a rá adott szavazat "elveszett" szavazat. Különben is embertelen az MSZP agóniáját tovább nyújtani akarni. Így is tovább élt a kelleténél. És emlékezhetne a DK Fodor Gáborra is. Őt is bevitték a parlamentbe a hátukon aztán a frakciójukba sem volt hajlandó beülni.
Krupp Skya
2020. július 28. 12:26
"A szocialisták öt befutó helyet kérnek Gyurcsánytól." Én 10-et adnék a börtönbefutó helyből.
bunko_jobbos
2020. július 28. 10:43
Remélem, majd együtt szopnak nagyot 2022-ben. :-)
flesh ripper
2020. július 28. 08:46
Az elvek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!