Az amerikai nagykövet hazugságai

2020. július 30. 11:39

Mindenképpen reagálnom kell a Kínát lejárató és provokáló szavaira.

2020. július 30. 11:39
Duan Jielong
Magyar Nemzet

„Július 22-én David B. Cornstein budapesti amerikai nagykövet – miközben az M1-nek adott interjújában az amerikai járványügyi intézkedések »eredményeivel« hencegett – a kínai kormány és nép ellen alaptalan támadást intézett, a téma örvén pedig olyan hazugságot terjesztett, amely önmagában is abszurd. Nem érdekel, és nem is akarom kommentálni, hogy Cornstein nagykövet úr mennyire mámorosodott meg az amerikai kormány járvány elleni »világrekordja« felett érzett örömtől. De mindenképpen reagálnom kell a Kínát lejárató és provokáló szavaira.

Az idén év elején hirtelen kitört nagy járvány precedens nélküli, százévenként talán egyszer fordul elő. Mint a betegséget elsőként felfedező és jelentő ország, a kínai kormány és nép határozott intézkedéseket hozott a járvány megelőzése és feltartóztatása céljából. A megelőzés és ellenőrzés érdekében átfogó és a legszigorúbb, legalaposabb intézkedéseket hozta meg, amely szemmel láthatóan eredményes volt. Ugyanakkor a nemzetközi közösség számára is értékes időt nyert, referenciaértékű tapasztalatot tudott szolgáltatni. A védekezés legnehezebb, legkritikusabb szakaszában számos ország és nép – köztük Magyarország is – azonnal segítő kezet nyújtott nekünk, és nemcsak a védőfelszereléseket biztosította haladéktalanul számunkra, de helyeselte és bátorította is Kínát a határozott intézkedések meghozatalára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Benedek Zsolt
2020. július 31. 20:16
https://www.youtube.com/watch?v=R8UlAUR7QuY
BőröndÖdön
2020. július 30. 19:14
Mocskos,tolvaj,kommunista rezsim,a fidesz nagy barátja!
nempolitizálok
2020. július 30. 14:06
Szerintem ki kellene innen tiltani. Köszi, de nincs szükségünk USA nagykövetre, elég volt 89 előtt az orosz, pont. "Szívesen látná Bp.-en újra Sorosékat". Én is szívesen látnám, de nem itt, hanem WASHINGTONBAN!
scion
2020. július 30. 13:31
a kínaiak is megérik a pénzüket, mindenkit és mindent behálóznak. valaki mesélje már el minek van 2 tucat "diplomatájuk" Magyarországon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!