A németek mennyivel egyszerűbben intézték ezt

2020. július 15. 09:12

Hagyjuk is azt a segélyezést, jön gusztustizenöt, és végre fellélegezhet az iparág. Úgy látszik, mégse nem jön...

2020. július 15. 09:12
Lovasi András
Facebook

„Mondjuk a németek mennyivel egyszerűbben (és tisztességesebben) intézték ezt. Márciusban megmondták, hogy idén nincs közös nagy bazseválás, itt van ennyi és ennyi pénz havonta, és mindenki tudta, mire számíthat, ki lehetett találni, mivel foglalkozzon a zenészember, ha nem akarta, hogy csak úgy pocsékba menjen ez az év.

Nálunk a segítség? Nyilvános ígérgetésen kívül majdnem a semmi (bocs, a teljesen agyalágyult PIM-es zenei pályázatokat nem számítom annak, és egy- vagy kétszázmillió szétosztható pénz egy kb. 40 milliárdot bukó iparágnak amúgy is lepkefing), aztán még Majka és a sajtó hathatós segítségével azt a pár száz zenészt is megalázták, akik a saját szakmai szervezeteiktől segítséget mertek igénybe venni. De nem baj, mondta mindenki, most már hagyjuk is azt a segélyezést, jön gusztustizenöt, és végre fellélegezhet az iparág.

Úgy látszik, mégse nem jön... legalábbis Palkovics úr ezt lengette be, csütörtökön kiderül, addig is mindenki lázas c, d, e terveket készít, már aki nem fáradt bele. Mi a Fishing-es stábbal azt már kitaláltuk, hogy ha mást nem, egy nyitórendezvényt megcsinálunk. Mondjuk a 30Y focizik egyet a Vad Frutikkal. Mert azt lehet.
Én meg most erre használom a stúdiót. Jó hűvös.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. július 16. 12:56
Ahelyett, hogy örülnél, csend van béke, semmi hajsza, lehet alkotni.
levig79
2020. július 16. 07:51
Menj el dolgozni b@szd meg, mint mindenki más. De nem, ti kivételezettek vagytok. A seggemet azt. Ne rinyálj, van álláslehetőség. Mellesleg a te liberálfasiszta szeretteid akarják a legjobban, hogy mindent bezárjunk, hagy dögöljön bele a gazdaság. Igazi seggfej rinyagép vagy, tipikus libsi.
Robertoo
2020. július 15. 23:12
Ez most melyik? A szalámis vagy a drogos?
retsag
2020. július 15. 21:22
Szerintem jónéhány zenész elmehetne Kecskemétre Mercedes-tengelykapcsolókat beszerelni. Mindannyian jobban járnánk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!