Végre győzött az igazság!

2020. június 18. 22:28

Varga Judit nem ért egyet a döntéssel, de szerencsére ez nem érdekel senkit.

2020. június 18. 22:28
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Győztek a civilek! Gratulálunk!
2017-ben terítettem ki Orbán Viktor elé ezt a 20 oldalas, 400 civil szervezetet felsoroló listát, amelyben megmutattam, hogy a kormány hány rákos betegeket, autizmussal elő gyerekeket vagy éppen rokkantakat segítő civil szervezetet fog tönkretenni az ún. civiltörvényével, amelyben a kormány listázta a külföldről támogatást elfogadó szervezeteket. Ma az Európai Bíróság is kimondta: uniós jogot sért a törvény. Végre győzött az igazság! Varga Judit el is mondta, hogy ő nem ért egyet ezzel a döntéssel, de szerencsére ez nem érdekel senkit.
Hajrá civilek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2020. június 21. 23:22
Győzött, bár hiába nem regisztrálnak, mostantól csak azért is még gyakrabban mondjuk ki a külföldi liberáfasiszta ügynökségekről, hogy azok ... De mikor változtatott nevet George Soros úr? S miért pont az "Igazság" nevet választotta? Jobban illett volna hozzá a "Mocsokság".
madárinfluencer
2020. június 20. 11:34
Ezt a nagyszerű asszonyt nem ítélik el Korózslás miatt? A címet olvasva azt hittem az derült ki, hogy Németh Athina minden állítása - amit Szabó Tímea parlamenti felszólalásában felhasznált - színtiszta igazság volt.
néhai Ch.Pilot
2020. június 19. 15:40
Remek! Akkor ezzel a küldetésetek le is járt, takarodhattok vissza a csatornába, ahonnan előevett titeket a rosseb! Retard Europe Black Likes Murder
anaphylaxiás sokk
2020. június 19. 14:07
Szeretnék szeretkezni vele
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!