Válts témát!

2020. június 25. 07:29

Előveszik a „korrupt Fidesz” évtizedek óta ismert baloldali slágerét.

2020. június 25. 07:29
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Ha nem tetszik a kérdés, válts témát! Örök kommunikációs bölcsesség ez, s alighanem a fővárosi liberális vízfejben is hasonló megfontolásból jutottak arra, hogy a Pesti úti idősotthon tragédiája, a járvány idején időlegesen bevezetett, életveszélyes járatritkítások, a nagy felháborodást kiváltó körúti kerékpársáv és a Lánchíd ügye helyett előveszik a »korrupt Fidesz« évtizedek óta ismert baloldali slágerét. Sőt, bizottság is alakult az előző éra korrupciógyanús ügyeinek kivizsgálására. Csakhogy, mivel ilyenből nem nagyon van, a hivatal momentumos tanácsnokához delegált akciócsoport kénytelen lesz a Demszky-korszakhoz köthető botrányokat elővenni, s valahogy eladni fideszesként. Nem lesz könnyű.

A pályafutását Cetként kezdő, Bálnaként folytató épületet vagy a máig zárva tartó Rác fürdőt legfeljebb megemlítve, elég csak a 4-es metró kapitális fiaskójára gondolnunk, hogy lássuk: mekkora baklövést követett el megint Budapest alighanem túlfizetett tanácsadói köre. Az ismét a városházán székelő konglomerátum 2010 előtti regnálásának talán legbotrányosabb, egyben legdrágább beruházását éppen Tarlós István volt kénytelen helyrerakni. A finanszírozását már az OLAF, a brit és a magyar vádhatóságok, továbbá egy korábbi fővárosi vizsgálóbizottság is górcső alá vette. A további kutakodást pedig aligha az egykori felelősök famulusaira kellene bízni. Ez nem is kérdés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2020. június 25. 18:59
A sokat emlegetett "fideszes lopás" semmiképpen nem hasonlítható a balliberális kormányok klasszikus megvesztegetéses ügyeihez. Az ellenzéki által megállás nélkül emlegetett ügyek, például Mészáros, és más magyar nagyvállalkozók meggazdagodása, nagy nyereséggel járó, nagy volumenű pályázatok megnyeréséből származik. Ezeket a pályázatokat korábban külföldi tulajdonú multicégek nyerték meg.
BőröndÖdön
2020. június 25. 18:38
Én örültem a Tiborcz Pisti újabb milliárdos osztalékának...:)
koronaszepe
2020. június 25. 16:22
- t
Pelso j.
2020. június 25. 15:03
Dani, már késő. Száz hozzád hasonló száz írása sem képes a valóságot lehazudni. A Piroska zabálta fel a farkast színvonalon meg abszolút nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!