Tisztújított a Momentum

2020. június 09. 09:34

Az elnökségbe a következő ismert politikusok kerültek be: ___.

2020. június 09. 09:34
Hont András
Hont András
Facebook

„Az elnökségbe bekerült az a Körömi Attila, aki országgyűlési képviselőként nem szavazta meg az uniós csatlakozást, megszavazta viszont köztársasági elnöknek Szili Katalint. Nem mellesleg, amikor kilépett a Fideszből, a szárnyait bontogató Jobbikhoz csatlakozott, amelyet akkoriban – hogy is mondjam – nem éppen a néppártosodás szelleme járt át.

A Momentum elnökségébe ezen kívül még a következő ismert politikusok kerültek be: ___. Még az is meglehet, hogy ideológiailag, stratégiailag hozzám közelebb áll az új elnökség (szavakban és egyelőre), de olyan egyszerűen nincs, hogy egy párt által megszerzett három legfontosabb tisztség betöltői közül kettő elindul a vezetőségi tagságért, és ezek után no name egyéneket választanak meg helyettük. Az európai parlamenti képviselő Donáth Anna és a főpolgármester-helyettes Kerpel-Fronius Gábor kimaradása a Momentum elnökségéből politikai analfabétizmus, patológiás tünet, tinizsúros infantilizmus. Mert akkor tessék nyíltan megmondani, hogy milyen irányváltást jelent ez, hogy miért őket ajánlgatták ezen fontos tisztségekre, ha egyszer a belső megmérettetésen leverik őket. De ilyen irányváltásról nem tudunk, hiszen az eddigi politikát fémjelző Fekete-Győr Andrást szinte egyhangúlag választják újra.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. június 10. 09:26
Bammeg Hontöcsi, ha a nagyfaterod fölkél(HET)ne a sírjából ( SZEGÉNY) ott a Kozma uccai zsidó temetőbül--megdorgálna Tégedet, ho' BAJ VAN AZ ELV-HŰSÉGE(I)DDEL.....(mindenik elvedhö'n való hűségeiddel!)
Lotti
2020. június 09. 22:40
Ez a körömi olyan mint a profi focisták. Ha megfizetik bárhol képes focizni. Klubtársa volt a Fideszben Hont. Most mégis mintha savazná....
Zsoel
2020. június 09. 22:38
Nincs is olyan szó, hogy "tisztújított". Minek ír, aki nem tud?
nyugalom
2020. június 09. 19:50
Hiba! tordainak, timinek lenne ott a helye! Egy alom, bergek rokonai!l
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!