Tervezett emberölés és üres kampányszlogenek

2020. június 24. 09:13

Szépen hangzó szólamokkal ítélik el az emberi életeket kioltó rasszizmust, miközben afroamerikai kisbabák tucatjait ölik meg naponta.

2020. június 24. 09:13
Tóth Gábor
Vasarnap.hu

„Ha egy olyan abortuszóriás hangoztatja, hogy »az élet érték«, mint amilyen a Planned Parenthood, akkor az már önmagában is gyanakvásra ad okot. A megacég most George Floyd halálával kapcsolatban igyekszik magát a fekete életek mellett kiálló társaságként feltüntetni. Szépen hangzó szólamokkal ítéli el az emberi életeket kioltó rasszizmust, miközben afroamerikai kisbabák tucatjait öli meg naponta. Alakoskodás mesterfokon. »A fekete élet számít« – hirdeti honlapján a Planned Parenthood – meglehetősen álságosan. Az amerikai abortuszszervezet George Floyd halálával összefüggésben egyre gyakrabban jelenik meg mindenféle nyilatkozatokkal – és érezhetően kiveszi a részét az Egyesült Államok elnökválasztási kampányából is…

»El kell köteleznünk magunkat a feketék melletti küzdelemben« – hangoztatják. A szervezet a társadalmi igazságosság megteremtését szorgalmazza az afroamerikaiak ellen elkövetett erőszakos cselekményekkel szemben; nyilatkozatai szerint a George Floyd halálával kapcsolatosan előtérbe került rendőri brutalitás és a mindennapi rasszista erőszak között szoros összefüggés van. A Planned Parenthood úgy véli, az amerikai feketék az őket ért atrocitások és a mindennapi félelem miatt nem rendelkeznek »az életükhöz szükséges testi autonómiával« – ebből kifolyólag nem élhetnek teljes életet. Az elmúlt hetekben a Planned Parenthood mindent megtett annak érdekében, hogy »életpártinak« tüntesse fel magát, holott Amerika legrégebbi abortuszklinikájaként több millió emberi életet oltott ki az elmúlt évtizedekben. Az 1973-as Roe v. Wade törvény életbelépése óta az Egyesült Államokban 61 millió terhességmegszakítást végeztek el, melyek következtében legalább 20 millió fekete kisbaba nem születhetett meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2020. június 24. 13:46
Nagyon profi, így csinálják a libsik is. Verbálisan nagyon liberálisok, miközben szinte jobban utálják az eltérő véleményeket mint a komcsik. Kevésbé toleránsak.
Dominium Magna Hungaria
2020. június 24. 11:26
https://youtu.be/U6VYcPOZcW8 Ezt is egy nagyon jó szemszög
fraktoaster
2020. június 24. 10:47
Emmanuel Goldstein "lénnyel" az a baj, hogy ő nem csak volt egy diszfunkcionális sejtcsomó, hanem ő az is maradt... Ezért tőlem már rég kapott egy X-et.
Emmanuel Goldstein
2020. június 24. 10:13
Aki egy felnőtt, autonóm ember meggyilkolását egy diszfunkcionális sejtcsomó eltakarításához hasonlítja az sem a biológiát nem ismeri, sem a moralitáshoz nincs köze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!